Цена: 67.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2448
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Черният дроб е орган във вашето тяло, който играе важна роля в метаболизма и изпълнява редица функции в тялото Ви, като  детоксикираща, складираща  гликоген и синтезираща  плазмени белтъци. В него се синтезира и жлъчката, която е важна за храносмилането. В черния дроб непрекъснато се отлагат всякакви отпадъчни продукти,  непреработени  вещества и токсини. Всичко това, в комбинация  със жлъчния  сок  се наслоява в черния дроб. Дори и да се храните  по най-здравословния  начин, замърсената храна все пак си дава своето отражение и в черния дроб  се натрупват всякакви вредни  вещества, които възпрепятстват доброто Ви здраве.

Now Liver Detoxifier & Regenerator е хранителна добавка, която ще спомогне пречистването и възстановяването на нормалната функция на черния дроб. Формулата на този продукт съдържа различни билкови екстракти и мощни антиоксиданти, които ефективно ще предпазят черния Ви дроб. Liver Detoxifier & Regenerator съдържа екстракт от билката Магарешки бодил. Той е богат на полезни вещества, но за най – ценно  се смята биологично активното вещество, наречено  силимарин. Доказано е, че силимаринът възпрепятства навлизането  на токсични вещества в клетките на черния дроб и унищожава  токсините, преди те да започнат да оказват своето пагубно  действие. Това го прави отлично средство за детоксикация и регенерация на черния дроб.

Liver Detoxifier & Regenerator съдържа също така Н-ацетил цистеин,който помага за синтезирането на глутатион, един от най - важните природни антиоксиданти и детоксикатори. Глутатиона неутрализира вредното въздействие на свободните радикали, и предпазва черния дроб и цялото Ви тяло, от натрупването на токсични вещества. Доказано е, че Н-ацетил цистеина има положително въздействие при лечението на чернодробна недостатъчност.

Друго полезно вещество във формулата на Liver Detoxifier & Regenerator, е метионина. Метионинът представлява незаменима аминокиселина, която е ключов участник в  състава на редица ензими и протеини в организма  Ви. Метионинът предотвратява отлагането и натрупването на мазнини и токсини  в черния дроб и ускорява възстановяването на чернодробната  тъкан. Този незаменим продукт, съдържа също така  и билките шизандра, бюплурюм, скюте, които също са широко използвани за  лечение на чернодробни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по т ри капсули от продукт,  дневно с храната.

 

  

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър