Цена: 42.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3058
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Очите са изключинелно важна част от човешкото тяло, но грижата за тях много често се пренебрегва. Както всички органи, така и очите се натоварват и с времето тяхната функция намалява. Когато се нуждаете от ефективна грижа за очите,  Вие търсите подходящ продукт, който ще направи за тях най – доброто. Now Lutein Esters е хранителна добавка, създадена специално за подкрепа на здравето на очите. Основната съставка на този суплемент е Лутеина – каротиноид  и мощен антиоксидант.

Лутеина произлиза от алфа – каротина, който може да се намери в редица плодове и зеленчуци и отговаря за тяхното характерно оцветяване. След влизането си в организма, той се натрупва в очите на две маста – в макулата и лещата. Поради редица причини, като напредналата възраст и действието на свободните радикали, настъпват пагубни изменения, които водят до дегенерацията на Лутеина. Ето защо е необходим допълнителен прием на Лутеин.  Lutein Esters ще Ви осигури този прием и ще намали заплахата от заболявания на очите.

Лутеина оказва благоприятно действие при радица болести на очите. Допълнителният прием на Лутеин намалява с 20 до 50% риска от появата на катаракта. Лутеин е силно концентриран в макулата, една малка част от ретината, отговорна за централното зрение и висока зрителна острота. Острата светлина и редица други негативни фактори водят до увреждане на макулата на окото. Хранителен режим, богат на Лутеин, ще предпази от това увреждане. Като цяло, Лутеина спомага за подобряване на зрението и за качественото възстановяване на очите.

Лутеина е един от най – ефективните антиоксиданти. Като всички друти антиоксиданти, и той  неутрализира свободните радикали. Не само очите се намират под грижата на Лутеина, но и много други органи. Той предпазва от удебеляване на артериите, което предизвиква  артеросклероза и сърдечно – съдови заболявания. Освен това, Лутеина има детоксикираща функция, благодарение на която той предпазва тялото Ви от токсини. Не на последно място, Лутеина се грижи за вашата кожа, като я прави мека и еластична.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже дневно с храната.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Cryptoxanthin 0.11 мг  
Зеаксантин 1.23 мг  
Лутеин (Xangold®) 20 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър