Цена: 60.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3060
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

През последните години, антиоксидантите придобиха особено голяма популярност. Замърсяването, стреса и нездравословната храна, са само една малка част от негативните фактори, които водят до натрупването на свободни радикали,причиняващи заболявания на всички органи в човешкото тяло. Именно антиоксидантите имат способността да неутрализират тези вредни вещества. Now Lycopene е суплемент, който Ви осигурява Ликопен -  един наистина мощен антиоксидант, който ще окаже благотворно влияние на вашия организъм.

Ликопенът представлява фитохимикал, принадлежащ към групата на каротеноидните пигменти. Той е естествен пигмент, придаващ характерното оцветяване на червените плодове и зеленчуци. Неуспорима е повишената възможност на Ликопена да разрушава свободните радикали. Той се намира в клетъчните мембрани и предотвратява оксидативното им увреждане. Поддържането на структурата на тези клетъчни мембрани и на ДНК, е от изключително голямо значение за предпазването от различни заболявания.  Тъй като тялото не може да произвежда Ликопен, се налага доставянето му от храната или чрез подходяща хранителна добавка, каквато е Lycopene.

Много проведени изследвания, доказват че Ликопена може да предпази от много заболявания, най – вече ракови. Той играе важна роля за превенцията на сърдечно – съдовите заболявания, тъй като има способността да намалява нивата на вредния холестерол. Също така, той предпазва от остеопороза и остеопорозни фрактури. Ликопенът се грижи и за храносмилателната и отделителната система, а при мъжете, защитава простатата от увреждания. Ликопенът може да съдейства и за повишаване на концентрацията на сперматозоидите при безплодни мъже.

Доказано е, че Ликопена може да намали растежа на туморните клетки.  Един от механизмите , чрез които ликопенът може да ограничава растежа на тумор е чрез стимулиране на клетките към клетъчна комуникация. Той е важен фактор както за превенцията, така и в лечението на рак на гърдата, рак на шийката на матката, на белия дроб, на панкреаса, на простатата, на кожата, на стомаха и др. Ето защо, недостатъчният прием на ликопен, може да е причина за развитието на редица болести, включително и ракови.

Начин на употреба :  Приемайте по едно драже от  Lycopene  с храната.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Ликопен (LYCO-O-MATO®) 10 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър