Цена: 47.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW4711
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Maitake Mushroom е хранителна добавка, която Ви предлага един високо ценен лек в Япония. Това са гъбите Майтаке. Те били толкова ценни и лековити, че дори били разменяни за сребро! Итова не е случайно, защото тези гъби могат да понижат холестерола, за стимулират имунната система, да подкрепят сърдечната дейност и да Ви предпазят от вируси и инфекции. Сега, чрез продукта Maitake Mushroom, Вие също може да се възползвате от тези уникални гъби и да направите най – доброто за вашето здраве.

Гъбите Майтаке представляват  ядивни гъби, които могат да се открият  в североизточните части на Япония и Северна Америка. Те растат под формата  на струпвания в основата на дървета, предимно дъбове. Подземните грудки на  гъбата Майтаке са били използвани в традиционната китайска медицина от векове като средство за подсилване  на имунната система.Редица изследвания доказват, че Майтаке имат способността да понижават и регулират кръвното налягане, кръвната захар, инсулина и липидите в черния дроб – триглицериди, холестерол и фосфолипиди. Също така, тези гъби помагат за намаляването на телесното тегло. 

Гъбите Майтаке дължат своите полезни качества, на разнообразните си и лековити съставки. Те са изключително богати на   на минерали като  калий, калций и магнези, жизненоважни витамини като  витамините B2, D2 и Ниацин, фибри и аминокиселини. Най – открояващите се   и високо активни съединения в състава на Майтаке са  бета-глюканите. Уникалното в структурата на бета-глюканите  е тяхната разклонена верига – D-фракцията. Тя е много полезна за   имунната система и за борбата с раковите клетки. D-фракцията от Майтаке има способността да елиминира  раковите клетки и да подсилва имунната система, без да  води до негативни странични ефекти, каквите то конвенционалната химиотерапия причинява.

Гъбите Майтаке, не само убиват раковите клетки, но и изграждата здрава имунна система, която може да се пребори с рака. Те имат свойството да засилват  функцията на Т-лимфоцитите и макрофагите, които са имунни клетки, борещи се  срещу болестотворните микроби, попаднали в тялото. Майтаке също така, стимулират имунната система , като увеличават производството  на протеини наречени интерлевкини. Тези протеини   активират белите кръвни телца да се борят и да унищожават  болестотворни организми, навлезли в тялото. Благодарение на това, организма става устойчив срещу инфекции и ракови клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-3 пъти дневно.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Билки
Maitake Mushroom (Extract) 60 мг  
Maitake Mushroom (powder) 300 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър