Цена: 105.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3354
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Mega Resveratrol  е мега ефективна антиоксидантна добавка, която ще съдейства за подобряването на вашето здравословно състояние. Този продукт съдържа един от най-мощните антиоксиданти в природата-Ресвиратрол. Mega Resveratrol Ви доставя 200 милиграма от това уникално вещество, в удобни за поглъщане капсули. Формулата на продукта е обогатена и с 10 милиграма екстракт от червено вино, което засилва полезното действие на този суплемент.

Ресвератрола представлява  полифенол, който се намира и се извлича от   кожата на червено грозде, и някои други плодове и зеленчуци. Редица проведени изследвания доказват, че Ресвератролът поддържа и подобрява здравето на  сърдечно-съдовата система чрез различни механизми. Това ще Ви предпази от редица заболявания на сърцето. Също много полезно свойство на Ресвиратрола е, че той неутрализира вредното въздействие при  облъчване от радиация, а също така пречиства тялото от натрупване на токсини.

Ресвератрол e много ефикасно средство за забавяне на процесите на стареенето, особено когато се комбинира с други пелифеноли. Той успешно преустановява пагубното  въздействие на свободните радикали,които имат отрицателно въздействие върху цялото тяло. Свободните радикали  причиняват  преждевременното стареене на клетките. Ресвератрола предпазва от този процес, като  спомага за производството  на здрави клетки,като едновременно с това поддържа нормалната им структра и функции.  Също така, Ресвиратрола подпомага нормалното функциониране на нервната система, особено на мозъка, като го предпазва от увреждания.

Най-известното свойство на Ресвератрола е неговата антиоксидантна функция. Той се смята за един от най-мощните антиоксиданти, известни до сега. Благодарение на това негово свойство, Ресвератрола Ви предпазва от вируси, бактерии и възпаления, засилва съпротивителните сили на организма Ви и има антиканцерогенно свойство. Освен това, той е отлично средство за изгаряне на излишните мазнини.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от този продукт дневно. 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 120  
Grapeseed Extract (min 90% Polyphenols)(Vitis vinifera) 10 мг  
Polygonum Cuspidatum (Trans-Resveratrol 50%) 400 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър