Цена: 35.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3257
Наличност: В наличност
Разфасовка: 180 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Редица проучванията показват, че повече от 50% от населението на земята, в зряла възраст, страдат от безсъние. То е резултат от ежедневния стрес и тревоги, липсата на физическо натоварване, напрежение вкъщи или на работното място и т. н. Нормалният, здрав нощен сън, е ключов фактор, за поддържане на оптималното здравословно състояние на човешкия организъм. Недостигът на редовен сън, затруднява физическото и психическото възстановяване, а системното безсъние изтощава организма и го прави податлив на различни заболявания.

Now Melatonin е хранителна добавка, която ще се справи с безсънието. Този продукт е създаден в подкрепа на здравия нощен сън, имунната система и регулиране на биологичния часовник. Своето действие, продукта Melatonin дължи на своята съставка Мелатонин. Мелатонинът е хормон, произвеждащ се в човешкото тяло, който отговаря за регулирането на съня. Този хормон се синтезира в епифизата, която представлява малка жлеза в мозъка. Мелатонинът е основният регулатор на цикличните ритми на човешкото тяло. Това е хормонът, осигуряващ цикъла сън – бодрост.

Много често, в резултат на различни фактори, синтезът на мелатонин се нарушава. Появява се безсъние и други разстройства на съня, които представляват потенциално заплаха за вашето здраве – настъпват промени в настроението, умора, по – трудно концентриране, забавяне на реакциите. В такъв случай е необходим допълнителен прием на мелатонин, какъвто Ви осигурява добавката Melatonin. Мелатонинът се появява в кръвта само нощем и изчезва през деня . Тоест, когато е тъмно, вашето тяло произвежда мелатонин, а когато е светло неговото ниво спада.

Мелатонинът е не само регулатор на съна. Също така се смята за един от най – мощните антиоксиданти. Той действа не само на нивото на клетъчната мембрана, но и вътре в самата клетка. Мелатонинът като антиоксидант, неутрализира свободните радикали ( остатъчните продукти, в, резултат на редица реакции в човешкото тяло), и предпазва от пагубното им въздействие върху вашия организъм. Заедно с това, той спомага и повишава регенерацията на клетките, които са неактивни по време на съня.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, вечер преди сън заедно с чаша вода.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър