Цена: 44.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW117
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Methionine е суплемент, който ще Ви осигури незаменимата аминокиселина Метионин. Какво ще направи за Вас този продукт? Methionine може да допринесе за поддържането на здравето на вашите стави и хрущяли, а също така да отстрани мускулната слабост. Тъй като аминокиселината Метионин е мощен антиоксидант,   Methionine  може да забави процесите на стареене и да Ви предпази от редица заболявания.

Метионина е   аминокиселина, която  не се произвежда от тялото Ви, така че трябва да бъде получена от диетата или подходящата хранителна добавка. Метионина е основна аминокиселина, което означава, че Вие трябва да я получавате в достатъчни количества, за да   посрещнете  нуждите на тялото си.Ето защо, Methionine  е изключително важна хранителна добавка, която може да Ви предпази от редица заболявания и да поддържа оптималното Ви здравословно състояние. 

Метионина е една от две сяра-съдържащи аминокиселини. Сярата увеличава производството на лецитин в черния  Ви дроб. Това ще Ви помогне да намалите значително нивото на лошия холестерол и  да  намалите  мазнините на черния дроб. Също така, Метионина ще предпази бъбреците Ви и пикочния  Ви мехур. Метионинът пречи на мастната дегенерация и отлагането на мазнините в черния Ви дроб. По този начин Ви предпазва  от затруднено кръвообращение в мозъка, сърцето и бъбреците. Поради това се счита, че Метионинът има антисклеротично действие.

Когато нивата на токсичните вещества в организма Ви нарастнат, нуждата от Метионин нараства. Това е така, защото Метионина е мощен антиоксидант и има детоксикиращо действие.Тази аминокиселина, ще помогне   за отстраняването на вредни агенти в кръвта Ви  като олово и други тежки метали, а също така е необходима на хората с алергии на химическа основа. Не на последно място, Метионина участва и е междинен елемент, в синтезата на цистеин, карнитин, таурин лецитин и различни фосфолипиди. Също така, Метионина изпълнява функцията на прекурсор на глутатион, първичият  антиоксидант на вашето тялото.

Начин на употреба : Приемайте по 1  доза от Methionine, сутрин с храната.

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Л-Метионин (L-Methionine) 1000 мг  
Витамини
Витамин B-6 (Пиридоксин) 20 мг 1000%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър