Цена: 33.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW495
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

В нашето забързано и динамично ежедневие е важно да сме бодри, в добро настроение и кипящи от енергия още от самото начало на деня. Трудно бихме се справили, ако си нямахме помощници. Един от главните помощници, позволяващ  това да се случва е витамин B12. Now Methyl B-12  е хранителна добавка, която Ви осигурява метилкобаламин – една от формите на водноразтворимият витамин В12. Methyl B-12  е продукт, който ще поддържа нормална мозъчна функция и ще Ви даде допълнително количество енергия.

Метилкобаламин се съдържа главно в продуктите с животински произход. Среща се и в някои растения, но в тази си форма е неусвоим от тялото Ви. Недостигът на този витамин, може да доведе до анемия, а също така до преждевременно заболяване от  атеросклероза, до мигрена и различни  видове главоболие, нервно напрежение, резки и безпричинни  промени в настроението – от висока  възбудимост до депресия и дори до шизофрения. Дефицит на този витамин, могат да получат главно ветитарианците, но също така е доказано, че от голямо значение за Метилкобаламина е здравето на чревния тракт.

Метилкобаламин В12, осигурява правилния синтез на ДНК. По този начин, той осигурява формирането на червените кръвни клетки. За своето съзряване, червените кръвни клетки изискват информация, която им доставят молекулите на ДНК. При недостиг на този витамин, тази информация липсва, което пречи на образуването на тези важни клетки. Също така, Метилкобаламин В12, взема активно участие в метаболизма на протеините мазнините и въглехидратите. Този витамин поддържа серумния хомоцистеин в нормални и здравословни граници, като по този начин предпазва сърдечно – съдовата Ви система от заболявания.

Метилкобаламин В12 е жизненонеобходим  за поддържането на нормалните функции и състояние на централната Ви  нервна система. Това е така, защото този витамин   служи за изграждането на липопротеиновата основа, на базата на която се формират  нервните клетки.  Освен това, Метилкобаламин В12  осигурява растежа и регенерирането на клетките и правилното усвояване на аминоксиселините, което от голямо значение за мускулното развитие.

Начин на употреба: Приемайте по  1 драже, 1-2 пъти дневно. При употреба поставете дражето в небцето под езика и изчакайте да се разтопи.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 100  
Витамини
Витамин B12 1 мг 16667%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър