Цена: 55.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW85
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now N-Acetyl Cysteine  е антиоксидантна добавка, която ще Ви предпази от сърдечно – съдови заболявания, ще Ви помогне да преодолеете хроничната умора, а също така може да предотврати появата на ракови клетки. N-Acetyl Cysteine  съдържа съединението Н-ацетил цистеин, което определя полезните свойства на този продукт. Н-ацетил цистеин е силен антиоксидант, благодарение на който, тялото Ви ще бъде защитено от отрицателното въздействие на свободните радикали.

Н-ацетил цистеин е метаболит на аминокиселината цистеин, която съдържа сяра. Именно тази аминокиселина спомага за синтезирането на глутатион, който се смята за един от най – добрите природни антиоксиданти и детоксикатори. Известно е, че глутатионът помага при транспортирането на хранителни вещества към лимфоцитите и фагоцитите, два основни вида имунни клетки, а също така защитава клетъчните мембрани.Това узначава, че  глутатиона стимулира имунната система, което прави Н-ацетил цистеин отлично средство за лечение на вирусни и респираторни заболявания.

Н-ацетил цистеин има детоксикиращи функции и пречиства черния дроб от олово, живак и арсен. Важно е да се отбележи, че този антиоксидант намалява съдържанието на някои минерали в организма, което трябва да се вземе впредвит при неговия продължителен прием. Също така, Н-ацетил цистеин облекчава симптомите на хроничен бронхит. Това става благодарение на неговата способност да предизвиква разпадане на слузта в бронхите.

Н-ацетил цистеин съдейства за намаляване на чувството на умора. Това прави N-Acetyl Cysteine, подходяща добавка за бодибилдърите и спортистите, защото увеличава издържливостта, а от там и спортните постижения. N-Acetyl Cysteine  е ефективен природен антиоксидант, който ще Ви даде здраве и тонус, а освен това ще забави процесите на стареене. Тъй като Н-ацетил цистеин разрушава свободните радикали, този продукт може да Ви предпази и от някои видове рак.

Начин на употреба : Приемайте една доза от продукта, два пъти дневно

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Антиоксиданти
Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cysteine) 600 мг  
Минерали
Молибден (Molybdenum) 50 мкг  
Селен (Selenium) 25 мкг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър