Цена: 57.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3300
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Очите  безспорно са много  важна част от човешкото тяло. С течение на времето, под влияние на редица отрицателни фактори, очите се натоварват, и тяхната функция значително отслабва. За съжеление, здравето на очите е често пренебрегвано, и за него започва да се мисли когато проблема е вече налица. Ако търсите естествена и ефективна грижа за вашите очи, значи сте на правилното място. Now Ocu Support  e хранителна зобавка, чиято основна задача е да се погрижи за здравето на вашите очи – да поддържа здрава ретина и макула и  да подобри зрението Ви.

 Ocu Support  се отличава с богата формула – съдържа съставки като лутеин и зеаксантин, екстракт от боровинка и рутин, както и някои важни за зрението витамини и минерали.Лутеинът спада към групата на каротеноидите. Като цяло, Лутеина съдейства  за подобряване на зрението Ви  и за пълноценното  възстановяване на очите. Лутеинът  се натрупва в очите на две маста – в макулата и лещата. . Поради редица причини,  с течение на времето, настъпват пагубни изменения, които водят до дегенерацията на Лутеина. Ето защо е необходим повишен прием на лутеин!

 Лутеина обикновено се използва за лечението на  болести на очите. Доказано е, че  допълнителният прием на Лутеин намалява с 20 до 50% риска от появата на катаракта. Също така, той спомага за предпазване от увреждане на макулата. Зеаксантина също е каротиноид, който се съдържа в ретината на очите. Той също съдейства за подобряване на зрението и предпазване на очите.Екстрастът от боровинки е  богат извор на антиоксиданти, фибри и витамин С, витамин А и др. Боровинките подобряват значително зрението, като защитават кръвоносните съдове на очите. Също така, осигуряват нужния кръвен приток към очите.

Формулата на Ocu Support съдържа и някои витамини. Витамините  С и Е са мощни  антиоксиданти, неутрализиращи действието на свободните радикали и предотвратяващи тяхното пакубно въздействие, в случая върху очите. Витамин С  защитава вашите очи от вредните  ултравиолетови лъчения, които могат ги увредят и дори да предизвикат   образуване на очни пердета. Този продукт съдържа и аминокиселината Таурин, която се намира в големи количества в ретината. Тази аминокиселина също е от голямо значение за здравето на очите.

Начин на употреба: Приемайте  по 3 капсули от продукта,  дневно с храненията.

  
Доза 3 капули  
Дози в опаковка 20  
Антиоксиданти
Green Tea 150 мг  
Zeaxanthin 500 мкг  
Лутеин 10 мг  
Н-Ацетил Цистеин (N-Acetyl Cysteine) 100 мг  
Билки
Bilberry Extract (min 25% Anthocyanidins) 100 мг  
Rutin (Eucalyptus) 100 мг  
Витамини
Vitamin B2(Riboflavin) 20 мг  
Витамин C 300 мг 500%
Витамин А 25000 ME 500%
Витамин Е 200 ME 667%
Минерали
Селен 100 мкг  
Цинк 25 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър