Цена: 39.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW4910
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Pau D'Arco Ви дарява лек от Амазонската джунгла – висококачествен екстракт от Мравчено дърво. Получен от вътрешната кора на дървета Tabebuia, отглеждани в Южна Америка, екстрактът от Мравчено дърво  е широко използван от много цивилизации, които да помогнат в борбата с инфекциите, за повишаването на енергийната и за цялостното подмладяване на организма. Pau D'Arco  е суплемент, който има антиоксидантни свойства и ще окаже благотворно въздействие върху целия Ви организъм.

Кората от Мравчено дърво съдържа съединения като лапахол и ксилодин, а също така и фитохимикали като бета-каротин и бета-ситостерол. Лапахола е силен имудомодулатор и антиоксидант, който повешава устойчивостта на организма към различни вируси. Мравченото дърво се отличава с противогъбично действие, което се дължи на  наличието на ксилодин, който заедно с лапахола потиска размножаването на гъбичките в различните органи и тъкани на човешкото тяло. Това растение също така, има способността да ограничава размножаването и развитието на паразити вътре в клетките.

Мравченото дърво е отлично средство  за подмладяване на тялото, както и за  борба с всички заболявания, за които се смята, че са причинени от вредното въздействие на свободните радикали. Мравченото дърво се прилага като средство за облекчаване на болка вследствие на артритни и ракови заболявания. Също така, това растение има свойството да пречиства кръвта, стимулира дейността на сърцето, увеличава протеиновия синтез и помага при лечението на чернодробни заболявания.

Мравченото дърво, сякаш е най – известно заради противораковото си действие. Понякога, растението се използва като самостоятелно средство, а понякога  и като съпътстващ препарат, прилаган редом с конвенционалното лечение. Това е възможно, защото Мравченото дърво стимулира образуването на червени кръвни телца, като по този начин заздравява тъканите. Растението подтиске растежа на раковите клетки,  като директно влияе върху техния  клетъчен  метаболизъм.

Начин на употреба :  Приемайте по 1-2 капки до 3 пъти дневно.

Доза 1.6 мл Дози в опаковка 37 Билки Pau D· Arco (Tabebula impetignosa) (Inner Bark) 1.6 мл *Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър