Цена: 46.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW132
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Phenylalanine е хранителна добавка, създадена на основата на незаменимата аминокиселина Фенилаланин. Този суплемент може да повлияе благотворно върху ъза подобряване на настроението Ви и ще Ви даде енергия и увереност през целия ден. Тъй като тази хранителна добавка е напълно безопасна, Вие може да я ползвате като средство срещу безсъние, без опасност от пристрастяване.

Както вече споменахме Phenylalanine съдържа аминокиселината  Фенилаланин. Това е един от градивните елементи на протеините. Фенилаланина принадлежи към групата на незаменимите аминокиселини. Вашето тяло не може да го синтезира самостоятерно, а трябва да си я набавяте чрез храната или чрез хранителни добавки. В организма Ви , Фенилаланин основно се превръща в друга аминокиселина, наречена тирозин. Тирозинът взема активно участие в синтезирането на някои   важни протеини, включително невротрансмитерите допамин, адреналин, и норепинефрин. Тези мозъчни химикали регулират  настроението Ви, апетита, енергийният баланс, и много други биологични процеси.

Фенилаланинът е от съществено значение за осигуряването  на подходящ контрол на  настроението Ви. При различни състояния на разстройство  на настроението, особено депресия се счита, че е на лице  дефицит на невротрансмитерите допамин и серотонин. Чрез предоставяне на допълнителен източник на Фенилаланин, под формата на суплемента Phenylalanine, Вие ще получите и тирозин, който ще осигури допълнително  серотонин в мозъка Ви. Фенилаланинът  е в състояние да премине през кръвно-мозъчната бариера, осигурявайки подхранване  за централната Ви  нервна система. Фенилаланин от полза за мозъка, тъй като помага в производството на невротрансмитерите допамин, адреналин, и норепинефрин.

Аминокиселината Фенилаланин, може да Ви помогне при състояние на хронична болка, мускулни спазми и треперене. Също така, той спомага за подобряване на умствената Ви дейност и способността за концентрация и запаметяване. Фенилаланин облекчава  артрита и  менструалните  болки, и помага при  наднормено тегло,тъй като подтиска апетита.  Фенилаланин  участват във формирането на хормоните на щитовидната жлеза и има способността  да стимулира репродуктивните функции. 

Начин на употреба :  Приема се по една доза 1-3 пъти дневно с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 120  
Фенилаланин 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър