Цена: 22.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1460
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Минералите са ключов фактор за вашето  добро здравословно състояние. Растенията извличат минерали от почвата, които пък ние си осигуряваме чрез консумацията на тези растения. Животните също се хранят с растения, а приемайки храни с животински произход, ние също си осигуряваме минерали. Всичко това е чудесно, но трябва да се отбележи, че при съвременните методи за обработка на почвите, култивиране на растенията и отглеждане на животните, голяма част от минералите се губят. Ето защо, даже и да се храним здравословно и разнообразно, винаги може да възникне дефицит на някой минерал в нашето тяло.

Now Potassium Gluconate е хранителна добавка, която Ви доставя важният минерал Калий. Обикновено, нашият организъм има достатъчно количество от този минерал, но съществуват условия, при които голяма част от него се губи. Недостиг на Калий може да бъде причинен от висок умствен и физически стрес, от ниско ниво на кръвната захар в кръвта, от продължително гладуване или силна диария, а също така и чрез потта по време на тренировка. Липсата на достатъчно Калий в организма е известна  като заболяване наречено  хипокалемия. То се проявява чрез обща отпадналост, липса на енергия, мускулни крампи, проблеми със стомаха и сърцето. Приемайки Potassium Gluconate, Вие си осигурявате необходимия Калий, който Ви предпазва от редица заболявания.

При нормални условия, Калият в организма осигурява  нормалното оросяване на мозъка и засилва и изостря  яснотата на мисълта. В същото време той съдейства за изхвърлянето на токсичните остатъчни  продукти от организма, чрез  регулирането на водния баланс. Калият успешно съдейства за понижаване на кръвното налягане, а също така се използва при лечението на алергий. Този минерал взема участие в метаболизма на веществата, във връзка с което  се препоръчва и като предпазно  средство срещу образуването на камъни в бъбреците, което е много често срещан проблем, резултат  от богатия на мазнини хранителен режим, който поддържат милиони хора в модерния  свят.

Калият е минерал от първостепенно значение за вашия организъм, тъй като се  използва от почти всяка клетка, тъкан и орган в тялото Ви. Той е изключително важен  за здравето на сърдечния мускул, защото поддържа нормалният ритъм  на сърцето. Калият също така представлява  електролит, много необходим  за провеждането на енергията в тялото. Този процес е важен, защото позволява  мускулите Ви да се съкращават, а нервните импулси, храносмилането и сърдечната дейност да протичат правилно.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта дневно с храната.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Калий 99 мг 3%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър