Цена: 60.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3809
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

В забързаното ежедневие рядко ни остава  време да се замислим дали се храним правилно, дали поемаме достатъчно витамини и минерали. Но когато в нас започва да расте нов живот, тогава нещата коренно се променят. По време на бременността, нуждите от витамини и минерали рязко се покачват. Дори и да се храните  здравословно, необходимо е да приемате тези ценни вещества допълнително. Now Pre-Natal Vitamins  е балансирана формула от витамини и минерали, специално създадена за бременните жени. Тя подпомага правилното развитие на плода в майчината утроба, както и нормалното протичане на самата бременност.

Витамин А е витамин, който има важно  значение за развитието на плода и доброто здраве на бъдещата майка. И не само витамин А. Всички други витамини са също толкова важни и необходими за здравето както на бъдещата майка, така и на плода. Витамин С и Е са силни антиоксиданти, които ще подсилят имунната система и на майката  и ще я предпазят от различни инфекции и вирусни заболявания, което е много важно за нормалното развитие на плода. Дозите от всички тези витамини, съдържащи се в Pre-Natal Vitamins, са напълно съобразени с нуждите и на майката и на детето.

Витаминът фолиева киселина  играе много важна роля за формирането на невралната тръба на плода през първия месец на бременността. Pre-Natal Vitamins ще Ви достави този витамин, който бременните задължително трябва да приемат. Нуждата  на организма от всички други витамини от група В са също увеличени  по време на бременност. Тази група витамини изпълнява важни функции в обмяната на белтъчините, мазнините  и въглехидратите и в генерирането  на енергия при тяхното разграждане. Обикновено, недостигът   на един от тези витамини, води до недостиг и  на останалите витамини от група В.

Минералният комплекс, който Pre-Natal Vitamins  включва, също е от голямо значение. Нуждите от калций по време на бременност  са свързани с   осигуряването  на необходимите количества от този минерал, тъй като той има ключово значение за запазване на структурата и плътността на костите на жената и за осигуряване на скелетното развитие на плода. По време на бременност, потребностите  на жените от желязо също се увеличават  . Желязото е минерал, който изгражда  хемоглобина на еритроцитите, които транспортират  кислород до всички тъкани в организма.Неговият недостиг вади до анемия. Цинкът от своя страна е важен  растежа на плода, а неговият недостиг причинява  ниско тегло при раждане. Приемът на достатъчно йод от бременните жени е от изключи-телно важно значение за развитието на плода и за профилактика на вродените малформации.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, сутрин с храната.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър