Цена: 85.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW207
Наличност: В наличност
Разфасовка: 600 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Pro-GH е суплемент, който ще повиши значително нивото на растежния хормон, във вашето тяло. Това го прави отличен помощник на всеки бодибилдър, тъй като  хормона на растежа има много важно значение за всеки стремящ се да оформи мускулите на своето тяло. Това е така, защото той отговаря за увеличаването на обема на вашите мускулни клетки и съответно на мускулите Ви като цяло. И не само това – хормона на растежа има положително действие по отношение на излишните мазнини, азотния баланс и мускулното възстановяване.

Pro-GH съдържа специално подбрана комбинация от аминокиселини, които се явяват естествени стимулатори на синтеза на растежния хормон. Комбинацията между Аргинин и Орнитин, която Pro-GH  Ви предоставя, успешно ще повиши секрецията на този ключов за всеки бодибилдър хормон. Тези две аминокиселини са  отлично средство за повишаване на нивото на хормона на растежа, за увеличаване на мускулната сила и мощ и за качване на чиста мускулна маса.

Аргинина е аминокиселина, която не само ще стимулира производството на растежния хормон, но и ще Ви помогне за поддържане на положителни азотни нива. Азота ще спомогне за растежа на мускулите Ви. Освен това, Аргинина ще съхрани вашите мускули, като ги предпази от пагубното действие на свободните радикали. Орнитинът също е много важна аминокиселина. Освен, че повишава синтеза на растежният хормон, орнитинът ще увеличи енергиините нива в тялото Ви, което ще Ви направи по – силни и издържливи.

Освен Аргинин и Орнитин, Pro-GH  съдържа и глутамин, лизин, глицин и гамааминобутирична киселина. Глутамина също действа като стимулатор на растежният хормон. Също така, Глутамина ще предпази вашите мускули от катаболитен разпад, тъй като повишава протеиновият синтез. Глутамина е и средство за стимулиране на имунната система. Лизинът, пък е градивен елемент на мускулната Ви тъкан и взема активно участие при синтеза на ензими и хормони, като хормона на растежа.

Не на последно място, трябва да се отбележат и глицина и гамааминобутиричната киселина. Глицина осигурява енергия за мускулите Ви, тъй като повишава производството на гликоген. Гамааминобутиричната киселина от своя страна, действа като адаптоген, който ще помогне на тялото Ви да се справи със стреса от физическото натоварване.

Начин на употреба : Приемайте по  5 равни чаени лъжички 20 минути преди тренировка или преди сън. Приемайте този продукт 5 последователни дни след което направете пауза от 2 дни. Може да повторите този цикъл няколко пъти.

  
Доза 20 г  
Дози в опаковка 30  
GABA 500 мг  
Орнитин 1.5 г  
Лизин 0.5 г  
глутамин 2 г  
Аргинин 1.5 г  
Глицин (Glycine) 2 г  
Билки
Стевия - Certified Organic Stevia Extract (Stevia rebaudiana) (leaf) 75 мг  
Други
Въглехидрати 9 г 3%
Захар 8 г  
Калории 35  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър