Цена: 85.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Quercetin 500 mg 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Смяната на сезоните е време, когато организмът трябва да се справи с алергиите, настинките и други предизвикателства. Несъмнено, за да постигне това, тялото Ви има нужда от подходящият антиоксидант. Now Quercetin ще Ви осигури антиоксиданта Кверцетин, който се отличава с изключително висока антиалергична активност. Приемът на Quercetin ще увеличи значително   съпротивителните сили на организма Ви, ще подобри адаптационната му способност  и същевременно ще помогне на имунната система да се справи успешно с промените  през  всеки нов сезон.

Кверцетинът принадлежи към групата на биофлавоноидите. Това са вещества, които имат силни антиоксидантни свойства и предават синия или червения цвят на някои растения. Кверцетинът има много важно свойство – той укрепва клетъчните стени, като това го прави един от главните регулатори на хистамина в човешкия организъм. Това е от първостепенно значение за правилното функциониране на имунната система.Повишавайки съпротивителните Ви сили, Кверцетинът ще Ви направи устойчиви към много заболявания.

 Кверцетинът има противовъзпалително действие и е силен антихистамин. Той защитава белите дробове, предпазва от подуване на  носните дихателни пътища и от  насълзяване на очите. Това са състояния, предизвикани от различни алергии. Кверцетинът ефективно ги неутрализира, без да предизвиква чувство на сънливост, което е характерно за антихистаминните медикаменти. Ето защо, Quercetin е подходящата добавка за хората страдащи от алергии, особено при смяната на сезоните.

Кверцетинът успешно се справя с чувството на умора, стрес, депресия и превъзбудимост. Също така, той предпазва стомаха от язви, особено след приема на стероиди. Доказано е, че Кверцетинът предпазва простатата от уголемяване и увреждания, което го прави полезно средство за мъжете с подобни проблеми. Също така, Кверцетинът има антиканцерогенно действие. Той стопира синтезирането на ензими, които подкрепят размножаването на раковите клетки. По този начин, Кверцетинът може да подтисне растежа на туморните клетки.

Начин на употреба : Приемайте по една капсула от продукта  дневно с храната.

 
 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Антиоксиданти
Кварцетин (Quercetin) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър