Цена: 42.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW4733
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Rei-Shi Mushrooms Ви доставя едно чудо от Япония – Гъбите Рейши, които в древността били наричани Божествени гъби на дълголетието, и са били  символ на щастието и дълголетието. Благодарение на Rei-Shi Mushrooms като хранително добавка, Вие може да изпитате изключително лечебните свойства на гъбите Рейши. Силни имуномодулатори и мощни унищожители на туморни клетки, помощници в дейността на сърцето и антихистамини без странични ефекти – всички тези свойства се отнасят за гъбите Рейши.

В своя състав, гъбата Рейши съдържа някои наистина уникални вещества. В Рейши се съдържат големи количества   активни полизахариди, ергостерол, кумарин, манитол, лактони, алкалоиди, витамини,минерали и не на последно място, ненаситени мастни киселини. За разлика от повечето гъби, които съдържат средно 90% вода, гъбата Рейши има по-суха структура (75%) и е по-богата на полезни нутриенти. Тези вещества, правят Рейши отлично средство за повишаване на устойчевостта на организма срещу вирусни заболявания и инфекции. Също така, в медицината са описани многобройни случай на хора, излекувани от рак, чрез приема на тази уникална гъба.

Гъбите  Рейши увеличават  производството на вид цитокинини (сигнални молекули), с които белите кръвни телца унищожават  враждебни тъкани и клетки. Това са молекулите  интерлевкин-2. Доказано е, че благодарение на тези молекули, Рейши може да убие раковите клетки, да намали отрицателните ефекти от химиотерапията, да възпрепятства образуването на метастази и да възстанови и подсили имунната система. Гъбите Рейши са също и мощни адаптогени, подпомагащи организма да се справи със стреса и други отрицателни фактори.

Също много полезно свойство на Рейши, е способността  на тази гъба да лекува алергии и да облекчава различни алергични състояния. Тя лекува астма, бронхит и редица други белодробни заболявания. Рейши предпазва черния дроб от токсини, понижава холестерола и кръвното налягане и има болкоуспокояващо въздействие. Също така, гъбите Рейши помагат бри безсъние, хронична умора и стрес, а също така подобряват дейността на сърцето, като повишават кислородния поток към този важен орган.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули от продукта , 2 пъти дневно с храна.

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Reishi Mushroom Extract 90 мг  
Shiitake Mushroom Extract 150 мг  
Shiitake Mushroom Powder 300 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър