Цена: 46.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW4754
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Rhodiola е хранителна добавка на билкова основа, която съдържа 3% стандартизиран екстракт от растението Родиола. Благодарение на уникалните качества на тази билка, Rhodiola ще подобри съпротивителните сили на организма Ви и ще го направи по – устойчив, както физически, така и психически. Родиола е студолюбиво растение, което е било използвано от скандинавските народи, за повишаване на жизнеността и тонуса на организма, в суровите условия на живот.

Билката Родиола е била обект на редица проучвания, които доказват нейните свойства на антидепресант, който може да повлияе благотворно на леки до средни депресивни състояния. За тази цел, Родиола изпълнява двустранна функция - от една страна билката стимулира  производството на хормоните епинефрин и норепинефрин, чието действие е свързано с усещането за щастие, мотивираност  и самоувереност. От друга страна, билката Родиола понижава и нормализира  нивата на кортизол. В тази насока, това растение допринася и за по – добрата умствена дейност и способност за концентрация.

Екстрактът от Родиола, има славата на   мощен адаптоген. Тази билка значително повишава  съпротивителните сили на организма и едновременно с това нормализира неговите функции. Родиола прави вашето тяло по – устойчиво на вирусни болести и инфекции, а освен това спомага и подсилва нервната система, като я предпазва от последиците от стреса и напрежението. Родиола  също така защитава и стимулира имунната система чрез възстановяване на нормалния метаболитния баланс.

Чрез специален комплекс от съединения,като  фенилпропаноиди, фенилетанол деривати, флавоноиди, монотерперни, тритерпени,фенолни киселини,имащи антиоксидантно действие, Родиола ефективно защитава тялото от свободните радикали, и съответно от ракови образувания.Билката Родиола е изключително полезна и за хора подложени на физическо натоварване. Тя повишава нивата на ензимите, РНК и протеините. Благодарение на това, мускулите се възстановяват ефективно и пълноценно. Пак с помощта на Родиола, времето за възстановяване на мускулите се скъсява, а от друга страна се повишава енергията в мускулните клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2  капсули  дневно с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Rhodiola (Rhodiola rosea) (Root) Extract (min. 3% Rosavins) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър