Цена: 45.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW135
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Sam-E изцяло натурална хранителна добавка, която може да се използва за лечение на депресия, болки в ставите, фибромиалгия, артрит и други подобни състояния. Този суплемент работи също толкова добре, като лекарствата  с рецепта, но  без странични ефекти и пристрастяване. Основна действаща съставка на Sam-E  е веществото SAMe (S-Adenosylmethionine). Приемайки  тази добавка, Вие  може да очаквате редица благоприятни действия. SAMe се грижи са здравето на невроните, черния дроб, сърдечно-съдовата система. Също така, това  вещество предпазва от  развитието на редица  депресивни състояния.

 Бодибилдърите и активно трениращите хора, също могат да се възползват от свойствата на SAMe (S-Adenosylmethionine). Това вещество изпълнява много важни функции, като  да инхибира определени естрогенни вещества. По този начин, то спомага за естественото увеличаване на нивата на свободния тестостерон в скелетната мускулатура. SAMe (S-Adenosylmethionine) също така, взема активно участие  в поддържането на здравето и нормалното функциониране на  нервната система и е необходим за синтеза на ДНК.

SAMe (S-Adenosylmethionine) се образува в организма, чрез ензимна реакция между аденозин трифосфат (АТР) и метионин. SAMe (S-Adenosylmethionine) участва в обмяната на метилни групи, като си взаимодейства фолиева киселина и витамин B-12 . Това узначава, че това вевещество  функционира като метилов донор -  пренася и дарява метилови молекули, необходими, за да се улесни производството на ДНК и мозъчните невротрансмитери. 

SAMe (S-Adenosylmethionine)  е гъвкаво и мощно хранително вещество, което е като три или четири отделни добавки в едно, тъй като изпълнява разнообразни функции. То представлява   естествен  аминокиселина метаболит, който поддържа здравето на мозъка и доброто настроение, предпазва от сърдечно-съдовите заболявания, и е  изключително мощно и ефективно средство  за детоксикация на черния дроб. Проучванията показват, че с напредване на възрастта , естествена способност на тялото  да произвежда SAMe (S-Adenosylmethionine),  започва да намалява. Sam-E , хранителна добавка, осигурява на тялото Ви достатъчно количество от това важно съединение.

Начин на употреба : Приемайте по 1 таблетка от продукта,  2-4 пъти дневно на празен стомах.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 30  
SAMe (S-Adenosyl-L-Methionine) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър