Цена: 38.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1490
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Silica Complex е хранителна добавка, която осигурява на тялото Ви елемента Силиций. Този продукт може да подсили вашата имунна система. Silica Complex също така ще заздрави вашата коса, кожата и ноктите Ви. Силицият е един от най – важните микроелементи, които изграждат тялото Ви. Той участва в усвояването на жизненоважните минерали от организма Ви, като при неговият недостиг, тези минерали не биха могли да се асимилират правилно. Нивото на Силиция в човешкото тяло намалява с възрастта, затова се налага неговият допълнителен прием, чрез подходяща хранителна добавска, каквато е  Silica Complex.

Силицият е известен още като минерал на красотата. Той има изключително благотворно въздействие върху вашето здравословно състояние. Силицият спомага за поддържането на силни и гъвкави стави, за здравината на костите, а също така за еластичността и мекостта на вашата кожа. Недостигът на Силиций в тялото засяга най – вече съединителната тъкан. Наблюдават се слабост на костите, изтъняване  и изтощаване на косата, чупливост на ноктите и стареене на кожата, и поява на бръчки. Причина за това е, че липсата на Силиций пречи на усвояването на други важни елементи от вашето тяло.

Силицият е бил обект на много изследвания, които категорично доказват неговите ползи за човешкото здраве. Силицият взема участие в  усвояването на калция, като също така спомага този важен минерал в изграждането на здрава костна структура. Освен това, Силицият индуцира гъвкавостта на костите, тъй като увеличава размера на колагена, който е основен изграждащ протеин на костите. Силицият е много полезен при счупвания на костите, защото ускорява и спомага тяхното зарастване. Този минерал поддържа красотата на косата Ви, тъй като спомага за нейният растеж, гъстота, здравина и блясък.

 Силицият поддържа здравето на сърдечно – съдовата Ви система и взема участие в оздравителните процеси при различни заболявания, свързани с лигавиците в тялото. Този минерал също така предпазва от атеросклероза, като предотвратява натрупването на плаки по стените на артериите. Силицият поддържа кожата в перфектно състояние, като не позволява тя да изгуби своята еластичност, и предпазва от появата на бръчки и други кожни проблеми. Също така заздравява структурата на ноктите и спира тяхното чупене.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка 2-3 пъти дневно с хранатa.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 90  
Билки
Avena Sativa 100 мг  
Horsetail Extract (Equisetum arvense) 500 мг  
Минерали
Бор 1 мг  
Калций 50 мг 5%
Силика 40 мг  
Манган 2 мг 100%
Цинк 5 мг 33%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър