Цена: 50.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1407
Наличност: В наличност
Разфасовка: 114 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Silver Sol е хранителна добавка, която ще окаже мощна подкрепа на имунната Ви система.Този продукт съдържа Kолоидално сребро  - изключително уникален и специфичен продукт, който се  произвежда в САЩ по революционната технология  Silver Sol Technology. Тази технология е иновативна и е напълно  различна от тези, с които се произвежда обикновеното Колоидално сребро. Това специално , патентовано решение е било подложено на редица научни изследвания и е доказана високата биоактивност на Колоидалното сребро, получено чрез тази ненадмината технология.

Среброто е мощно, природно анти-микробно средство,което е било добре  познато и използвано от близо 6 хиляди години, без да са документирани  някакви отрицателни странични ефекти  или противопоказания за човека. В миналото среброто се е използвало като консервант и за поддържане  на доброто здраве. В началото на 20-ти, среброто е било в основата на голям брой  лечебни програми, при които  било използвано като  естествен антибиотик и като противовъзпалително и антисептично средство. Колоидалното  сребро , което Silver Sol Ви доставя, представлява   най-достъпната и безвредна форма за прием на сребро. В него частиците са по-минимизирани (те са в нанометри, докато йонното сребро е в микрони) и това предоставя  възможност на организма Ви да ги усвоява  по-лесно. Колоидалното сребро  има по-бързо действие и може да се консумира продължително  време без странични ефекти.
 

Дезинфектиращите и антисептични свойстван а среброто са били известни още на древните гърци. Още в миналото,хората забелязали, че тези, които използват и се хранят със сребърни прибори се разболяват по рядко и почти не страдат от инфекции. Преди да бъдат открити антибиотиците, среброто е било едно от малкото използвани лекове  за борба с инфекциите. В днешно време, инфекциите са често срещано явление.Ако се приема редовно, главно като профилактично средство, Колоидно сребро има изключително ползотворно действие. Когато инфекциозен причинител попадне в организма, той се посреща от  сребърните  частици, които го убиват, и спомагат имунната система да го изхвърли от тялото.

За разлика от антибиотиците, които действат само върху новообразувалите се микробиални клетки, Колоидалното сребро елиминира  всички съществуващи  микроорганизми. То действа срещу  и  всички бактерии, вируси, гъбички, като ги унищожава само за   за 6 минути. Колоидалното сребро може да се използва и външно, като средство за  почистването на лицето, гърдите и гърба. По този начин,  Колоидалното  сребро осигурява чистотата на кожата и предотвратява появата на пъпки и комедони. Колоидалното  сребро може да се използва и  за унищожаване на микроорганизмите и дезинфекция в почти всичкиместа, за които човек може да се сети.
Начин на употреба: Възрастни: 6 впръсквания, 2-3 пъти дневно. Деца: 4 впръсквания, 1-2 пъти дневно.
 

  
Доза 6 впръсквания (5 мл)  
Дози в опаковка 23  
Пречистено Сребро 50 мкг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър