Цена: 28.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2696
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Spirulina е хранителна добавка, която стимулира имунната система и подсилва енергията и тонуса на тялото Ви. Spirulina съдържа синьо – зелени  морски водорасли, познати още като Спирулина Максима или Спирулина Платенсис. Тези водорасли виреят  в богати на сол крайбрежни части като Централна и Източна Америка, както и Африка. Спирулина е богат източник на белтъци – съдържа  20 пъти повече белтъци  от всеки друг продукт. Тези водорасли  съдържат голямо количество   бета-каротин, витамин B12, желязо, калций, магнезий, калий, цинк, селен и гама-линоленова киселина, а също така  съдържат сулфолипиди и полизахариди.

Спирулина е известно  с богатото си  съдържание на хранителни влакна, спомагащи за изхвърлянето   на токсините от организма. Водораслото  съдържа още фенилаланин – аминокиселина, редуцираща  апетита и предпазваща от  задържането на токсични вещества в организма Ви, а  също така компенсираща  витаминната и минералната недостатъчност. Дори приемът на малки количества Спирулина, стимулира значително функцията на  имунната система. Водораслото подобрява комуникацията между клетките, като по този начин им помага  да разпознаят ДНК-то на вредните чужди организми и да ги унищожат. Тези уникални свойства на това водорасло,  се дължат на високата концентрация  на бета-каротин, факоцианин и полизахариди .

Водораслото Спирулина, увеличава възможностите на организма да произвежда  червени кръвни телца. Доказано е, че  приемът на Спирулина, значително повишава  нивото на желязо в кръвта. Спирулина може да се използва и като средство за подобряване на храносмилането. Водораслото  спомага за ограничаването и  потискането на  размножаването на патогенната микрофлора и стимулира наличието на полезните лакто- и бифидобактерии. Известно е, че здравата стомашна и чревна  микрофлора е от ключово значение  за доброто  здравословно състояние. Здравата храносмилателна система позволява пълноценното усвояване на всички нужни  за организма вещества, постъпващи в него чрез храната.

Спирулина съдържа голямо количество   хророфил, фикоцианин и полизахариди. Тези полезни вещества спомагат за  пречистването на организма от токсините,  и за предпазването от  свързаните с тяхното натрупване  последствия. Спирулина  също така намалява токсичното въздействие върху бъбреците, предизвикано от тежки метали и лекарствени средства. Спирулината е богат източник на едни от най-мощните антиоксиданти – провитамин A, витамини C и E и микроелементите селен, цинк, мед, желязо и хром, участващи в образуването на антиоксидантните ферменти. Тези антиоксиданти ще предпазят организма Ви от разрушителното действие на свободните радикали.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта, сутрин с храната.

  
Доза 6 таблетки  
Дози в опаковка 16  
Други
Въглехидрати 0.5 г <1%
Калории 10  
Протеин 2 г 4%
Зелени Храни
Спирулина 3 г  
Минерали
Натрий 40 мг 2%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър