Цена: 28.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2311
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Sunflower Lecithin е хранителна добавка, насочена към грижата за вашата нервна система. Продукта съдържа Лецитин, извлечен от слънчогледово семе. Повечето лецитинови добавки, съдържат лецитин получен от соя или други семена, които обикновено се нареждат сред генно-модифицираните разработки. Уверяваме Ви, че Sunflower Lecithin е напълно безопасен и висококачествен продукт, който няма нищо общо с генно- модифицираните продукти. Това е така, защото лецитина който този продукт съдържа, е получен от слънчогледово семе, а слънчогледа все още не принадлежи към генно-модифицираните продукти.

Както вече споменахме, Sunflower Lecithin съдържа лецитин. Лецитинът е уникално, натурално  вещество, което  представлява мастната смес от фосфорна киселина, холин, фосфолипиди, триглицериди, мастни киселини и глицерол. Той е главният  доставчик на жизненоважния за организма холин, който съдейства за правилното използване на мазнините, намалява  мастните натрупвания в черния дроб и участва в процесите на кръвотворене. Основната съставка в лецитина, с голямо значение за действието на продукта Sunflower Lecithin, е натуралният фосфолипид фосфатидил холин.

Лецитинът ефективно понижава   нивото на холестерола в кръвта и го превръща във водноразтворимата му форма . Това спомага за по – лесното отстраняване на  холестерола  от организма. Друго полезно свойство на  лецитина, е способността му да “прочиства” стените на кръвоносните съдове от натрупаната плака  и да заздравява  сърдечния мускул. Недостигът на лецитин може да се отрази върху  цялостната дееспособност на човека, и върху способността му за концентрация на вниманието. Тъй като е важна градивна  част на мозъчната и нервната тъкан, лецитина подсилва и стимулира   нервната система и подсилва  паметта.

Най – общо казано, лецитинът  има благотворно  въздействие върху  всички системи и органи  в организма, като засилва  окислителните процеси, бързо редуцира  мазнините, спомага за прочистване на тялото от  токсините, и предпазва от натрупване на холестерол по стените на артериите. Освен това подобрява дейността  на мозъка и сърдечно-съдовата система, подпомага за пълноценното  усвояване  на витамините и други полезни вещества от тялото,  повишава съпротивителните сили на организма, стимулира образуването на еритроцити и хемоглобин.

Начин на употреба: Приемайте 2-3 дражета дневно с храна.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър