Цена: 38.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW T-Lean Weight Management 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now T-Lean  е изключително висококачествен продукт, създаден с грижа за вашето здраве. Концентрираният екстракт от зелен чай, който T-Lean Ви осигурява, е с изключително висока биоактивност и с доказана безопасност за организма. Благодарение на тази добавка, Вие ще ще намалите оксидативния стрес на който е подложено тялото Ви, ще си осигурите повече енргия и жизнен тонус, а също така ще изгаряте излишните мазнини, още по-лесно и бързо. Тази естествена, природна  формула е създадена с цел да поддържа здравето Ви  на клетъчно ниво, а екстрактът от зелен чай, който осигурява е със най – чистата  форма.

Зеленият чай, от който е извлечен екстрактът във формулата на T-Lean, се смята за най – консумираната напитка, на второ място след кафето – дори се смята, че в много отношения, зеленият чай превъзхожда кафето. Зеленият чай съдържа голямо количество полифеноли и фитохимикали. Понеже тези съединения са антиоксиданти, определят мощните антиоксидативни свойства на зеления чай. Срещу този антиоксидант, свободните радикали просто нямат шанс. Зеленият чай предпазва клетките и всички органи във вашето тяло, от разрушителното действие на свободните радикали.

Зеленият чай също така има и детоксикиращи функции. Той извежда от тялото и от черния дроб вредните токсини и по този начин предпазва от тяхното натрупване в тялото. Зеленият чай има способността да намалява холестерола в кръвта и да предпазва от натрупването на плаки по кръвоносните съдови. По този начин предпазва сърдечно – съдовата система от редица заболявания. Зеленият чай предпазва вашата костна система от възпаления и облекчава възникнарли такива, заради изразеното си противовъзпалително действие.

Много важна функция на зеления чай, е неговото активно участие в процеса на редуциране на подкожните мазнини. Зеленият чай притежава една уникална функция – той изхвърля от тялото вредните мазнини, а оставя полезните. Също така, зеления чай предпазва вашата нервна система и засилва нейните функции. Ной е отлично средство за засилване на мисловната дейност и способностите за запаметяване, а също така и за концентрацията и доброто настроение.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, до 2 пъти на ден с храната.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър