Цена: 22.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW140
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Taurine е хранителна добавка, която ще Ви достави свободната форма на аминокиселината Таурин, с гаранция за 100 % чистота. Този суплемент е създаден с грижа за вашата нервна система. Благодарение на приема на Taurine, Вие ще се чувствате ободрени, настроението Ви ще се подобри, а нервната Ви система ще бъде подсилена. Таурин (Taurine) е условно незаменима аминокиселина. Тренировките и системното физическо натоварване,  изчерпват съхраняването на таурин във вашите мускули, което налага неговият допълнителен прием, чрез храната или чрез подходяща хранителна добавка, каквато е Taurine.

Тауринът е по-различно от други аминокиселини тъй  не се използва за изграждане на протеини. Въпреки това, той се използва от  цялото тяло и е  особено важен за нервната система. Доказано е, че  тауринът е от голямо значение за  образуването на жлъчни соли, за стабилизиране на клетъчната мембрана, както и за  здравето на очите. Тауринът е добре известен със своята роля в засилването  на невротрансмитерна активност и оказва  релаксиращ ефект върху настроението. 

Също така, Тауринът изпълнява една важна функция, подобна на функцията на креатина, а именно да увеличава обема на клетките. Тауринът е от съществено значение за усвояването на мазнините, осигурява пълноценното  абсорбиране на мастно разтворимите витамини,  поддържа и стимулира функциите на мозъка и нервната система, и взема активно участие в транспортирането на електролити през клетъчните мембрани. 

Не на последно място, тауринът има действие  на антиоксидант и подпомага функциите на белите кръвни клетки. По този начин повишава защитните сили на организма. Много важна е и детоксикиращата функция на таурина, която спомага за предпазването на организма от някои токсини. Тауринът спомага за изгарянето на излишните мазнини и поддържа холестирола в здравословни граници.

Начин на употребa : Приемайте продукта 30-60 минути преди тренировка и веднага след тренировка.

 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Таурин (Taurine) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър