Цена: 61.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW145
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Theanine е аминокиселинна формула, която действа успокояващо, без да предизвиква сънливост и други негативни ефекти, характерни за другите медикаменти. Този продукт съдържа аминокиселината Теанин, която естествено се съдържа в листата на зеления чай. Формулата на Theanine, използва най – висококачествената и единствено патентована суровина на Теанина, известна под името Suntheanine. Theanine е натурален суплемент, който ще Ви помогне да се справите със стреса и ще поддържа здравето на сърдечно – съдовата Ви система.

Аминокиселината Теанин представлява производно на глутаминовата киселина. Характерно  за Теанина, е че той подобрява провеждането на нервни импулси от една клетка към друга. Тъй като преминава изключително лесно през кръвно – мозъчната бариера, тази аминокиселина взема активно участие в химичните процеси свързани с вашето настроение. Тя влияе благоприятно върху тях, като подобрява настроението Ви и Ви релаксира, и то без да предизвиква странични ефекти.

Теанина предизвиква образуването на алфа – вълни във вашия мозък. По – просто казано, той стимулира различни химични  реакции, които Ви осигуряват релаксация, като същевременно Вие сте в състояние да осъществявате активната си дейност. Тези реакции също така повишават възможностите Ви за запаметяване и подобряват вашата концентрация. Също така, Теанина облекчава състоянията свързани с главоболие и тревожност, както и състояния свързани с преходна депресия. Тази аминокиселина може да стимулира имунната Ви система и да нормализира нивата на холестерола.

Теанина оказва влияние върху намаляването или повишаването на синтеза на двата важни невротрансмитера допамин и серотонин. Тези две вещества са от ключово значение за предотвратяване на стреса и постигане на добро настроение. Освен това, аминокиселината Теанин оказва благотворно влияние върху качеството на вашия сън. Тя не само Ви помага да заспите бързо, но прави сънят Ви дълбок и спокоен. Неуспорим факт е, че добрият нощен сън спомага за доброто здравословно състояние на целия организъм.

Начин на употреба : Приемайте по  една доза от Theanine , 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема  на празен стомах.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Аминокиселини и макронутриенти
Теанин (Suntheanine® L-Theanine) 100 мг  
Антиоксиданти
безкофеинов зелен чай 250 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър