Цена: 55.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW494
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now TMG e хранителна добавка, която Ви доставя Триметилглицин. Той представлява витаминоподобна аминокиселина, дериват на аминокиселината глицин. Триметилглицина предпазва черния дроб и храносмилателната система от възпаления, тъй като той е един отличен и богат източник  на солна киселина за стомаха. Триметилглицина, който TMG  Ви осигурява, също така спомага за  пречистването на  кръвоносните съдове от холестерол и тромби, а  на бъбреците – от бактерии и фосфатни отлагания. Също така, Триметилглицина стабилизира   осмотичното налягане и  структурата на белтъчините и ги предпазва от разрушаване, което може да причини  нарушаване структурата на ДНК.

Триметилглицин  представлява метилирана аминокиселина, която изпълнява функцията на донор на метилни групи, което осигурява безпроблемното протичане на  процеса на метилиране. Метилирането  е  естествен процес, който протича в човешкото тяло. Този процес е необходим  за предпазването и поправянето на структурата на ДНК, а  също така взема участие в производството на  SAMe. Именно той  осигурява  здравината на хрущялната тъкан и ставите. Процесът на метилиране  може да бъде ограничен от редица фактори, като например нездравословен хранителен режим.

 Доказано е, че Триметилглицина оказва положително въздействие върху човешкото тяло, а най – вече върху   сърдечно съдовата система. Това е така, защото той неутрализира действието на хомоцистеина – междинен белтъчен продукт, синтезиращ се в процеса на превръщането на аминокиселината метионин. В големи количества, хомоцистеина става токсичен както за мозъчните клетки, така и за сърцето. Триметилглицина понижава нивото на хомоцистеин в кръвта, като по този начин предпазва от инфаркти и инсулти.

Много често, Триметилглицина се използва за  предтренировъчната подготовка на бодибилдърите и атлетите.  Неговите активни съставки увеличават  издръжливостта и спомагат за постигане на максимален мускулен растеж. Това е възможно, защото Триметилглицина притежава свойството  да стимулира синтеза на креатин в мускулите и да ги прави плътни и релефни.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта,  1-6 пъти дневно, с храна.
 
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
TMG (Trimethylglycine) 1 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър