Цена: 111.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3142
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Ubiquinol е хранителна добавка, която съдържа  редуцирана форма на CoQ10 – Коензим Q10. Приемайки този продукт,  като част от здравословния начин на хранене, Вие  може значително да  подобрите  здравето на сърдечно – съдовата си  система и да намалите риска от съдови увреждания. Ubiquinol се отличава с лесна и пълноценна усвояемост, което гарантира неговата висока активност.

Доказано е, че редуцираната форма на Коензим Q10, която Ubiquinol Ви предоставя  е със значително  по – висока антиоксидантна активност от обикновената му форма. Освен това, Коензим Q10 в редуцирана форма се усвоява много по – лесно. Това прави тази хранителна добавка, изключително подходяща за хората над 25 годишна възраст, защото те обикновено се затрудняват при абсорбацията на обикновения Коензим Q10.

Коензим Q10 е важен за вашето здраве, тъй като е силен антиоксидант. С течение на времето, вследствие на редица метаболитни процеси, в тялото Ви се отделят свободни радикали, които имат негативно въздействие, както върху  отделните клетки, така и на целият организъм. Коензим Q10 неутрализира тези свободни радикали и предпазва от различни заболявания, най – вече на сърдечно – съдовата система. Той спомага за регенерацията на клетките Ви, като по този начин забавя процесите на стареенето. Коензим Q10 е и чудесно допълнение за вашата диета, ако желаете да намалите телесното си тегло, тъй като активизира и засилва вашият метаболизъм.

Коензим Q10, освен като антиоксидант, се използва и като енергиен източник. Той участва активно в преобразуването на храната, която консумираме в енергия.Той се среща във всички  клетки на вашият организъм . В най-големи количества обаче се намира,  в  мембраните  на клетъчните митохондрии. Там той участва в производството на Аденозин трифосфат, който всъщност снабдява вашите клетки с енергия. Допълнителният прием на Коензим Q10 спомага за натрупването му в митохондриите, като по този начин се осигурява постоянен синтез на Аденозин трифосфат. Това е много полезно свойство на Коензим Q10, което намира приложениуе в спорта. Благодарение на това свойство, активно трениращите могат да повишат своята издържливост.

Начин на употреба: Приема се по 1 драже от продукта дневно.
 

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Ubiquinol (Kaneka QH®) (Reduced Form CoQ10) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър