Цена: 18.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Ultimate Zinc-C 50 дражета
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now  Ultimate Zinc-C е хранителна добавка, която Ви осигурява иновативна и високоефективна  формула,  включваща в състава си Цинк Глюконат. Ultimate Zinc-C е обогатен  и с няколко допълнителни съставки като витамин А и витамин C. Те още повече повишават   усвояемостта и ефективността на Цинка. Също така, формулата на този продукт включва и  природни екстракти като Ehinacea, пчелен Propolis и кора от бряст, които подобряват действието на суплемента. Ultimate Zinc  събира всички тези полезни съставки, в удобни дражета, които са с течна форма. Това позволява тяхното разтваряне още в  устната кухина, което прави усвояването на съставките бързо и лесно, като още повече увеличава лечебната полза от тях.

Цинка е от първостепенно значение за нормалното протичане на всички функции във вашето тяло. Този минерал има задачата  да произвежда клетки, от които Вие имате нужда, за да сте здрави. Оздравяването, растежът, бременността и отделянето на мляко през кърмаческия период са все функции, нуждаещи се от производството на повече клетки, а  именно това осигурява  Цинка. Тази важна функция на  Цинка,  бързо да увеличава броя на клетките, е от изключително значение,  когато имате порезни или отворени рани. Този минерал е много важен за производството на колаген – съединителната тъкан, която помага за оздравяването на раните и осигурява еластичността на кожата. Ето защо, Цинкът е необходим и за красотата на вашата кожа.

Цинкът също така, работи  повишаването на имунитета Ви. За да може тялото ви да се справи безпроблемно с различни  болестотворни нашественици, Цинкът заедно с други  химикали, действат  заедно, за да помогнат за изграждането на нови клетки на имунната система и да ги подготвят за техните имунни функции. Ето защо, Цинкът спомага  предотвратяването на вирусни инфекции. Формулата на Ultimate Zinc-C съдържа и Витамин С, който в комбинация с Цинка, осигурява мощна антиоксидантна и противовирусна защита на вашето тяло.
 

Някои много важни  ензими, които защитават и запазват зрението Ви, не могат да се синтезират,  без помощта на  Цинка. Цинкът и витамин А, който този продукт съдържа, си взаимодействат в зрителния апарат, като по този начин осигуряват нормалното  адаптиране на очите Ви към тъмнината. Признаците на евентуална недостатъчност на цинк включват влошен имунитет, загуба на коса, депресия, загуба на тегло, подуване, загуба на апетит, обриви и други кожни промени.

Начин на употреба: Приемайте 1 драже от продукта,  един до три пъти на ден.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър