Цена: 18.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Uva Ursi 500 mg 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Uva Ursi е натурален билков суплемент от Мечо грозде. Тази билка е била широко използвана в Китай от векове, заради своите функции на естествен диуретик. Благодорение на билката Мечо грозде, Uva Ursi ще подобри здравословното състояние на бъбреците, черня дроб, тънкото черво и простатата. Тази хранителна добавка, изпълнява ролята на природен диуретик, без странични ефекти.

Мечото грозде  представлява  малък трънлив храст, който расте по високите области на Европа. Храстът има малки червени плодове на вид наподобяващи гроздови зърна. Мечото грозде е използвано от векове,  като противовъзпалително и антибиотично средство за лечение на пикочни и бъбречни инфекции, което допълнително се спомага от диуретичното действие на билката. Доказано е, че  листата на Мечото грозде  съдържат антибактериални химикали, които осигуряват неговото благотворно въздействие  при лечение на инфекции на пикочните пътища и на пикочния мехур. Ето някои от съставките на тази билка - хидрохинони (предимно до 17% арбутин), танини (до 15%) фенолни гликозидифлавоноиди, голямо количество  желязо, манган и витамин А.

Една  от активните съставки на Мечото грозде, която има и най – голямо значение за полезните свойства на билката е  е гликозидът арбутин, който има антимикробно действие и заедно с това,  слаб диуретичен ефект. Арбутинът, попаднал в тялото се превръща в  хидрохинон. Той има силно антисептично действие, благодарение на което  може да убива бактерии и други микроорганизми. Мечото грозде съдържа също така и урсоловата киселина и изокверцитрин, които имет диуретичен ефект. Мечото грозде е много ефикасно средство за унищожаването на  няколко болестотворни организми организми, включително и E. coli и Staphylococcus aureus. Това са най – обичайните бактерии, причиняващи   инфекции на пикочните пътища.Билката също така унищожава Candida Albicans, която пък е  причина за гъбичните инфекции.

Той е широко използван за дезинфекция и свиване на възпалените пикочните пътища в случаи на остър и хроничен цистит и уретрит. Билката също спомага за  бързото  разграждане на  камъни в бъбреците и пикочния мехур, и предпазва от образуването на нови такива. Най – общо казано, билката Мечо грозде  се използва за лечението на леки и средно тежки инфекции на пикочните пътища, като начин за избягване употребата на по-тежки антибиотици.

Начин на употреба: Приемайте по  една капсула от Uva Ursi, 1 до 3 пъти дневно с храната

 
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 50  
Мечо грозде (Uva Ursi) 1 г  
Други
Транс мазнини 0.75 мг <1%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 


 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър