Цена: 20.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW446
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Недостигът в организма,  на витамин В1 или Тиамин,  се свързва  т.нар. болести на цивилизацията. Основните причини за нея са , от една страна, нарастващата консумация  на предимно тестени и въглехидратни храни, включително и захарни изделия, а от друга страна непрекъснатия стрес на който сме подложени. Активният начин на живот, свързан с интензивно физическо натоварване, също изчерпва количествата на Тиамин в тялото. Недостигът на витамин В1, води до смущения в нервната система, в сърдечно – съдовата система, а също така и до атрофия на мускулите.

Now Витамин B-1 (Thiamine) е необходима хранителна добавка, която ще Ви достави достатъчно количество от този важен витамин, за да може тялото Ви да функционира нормално. Витамин В1, или Тиамин е водноразтворим витамин, който тялото Ви не е в състояние да складира. Този витамин се синтезира в дебелото черво, но в малки количества, което налата неговия допълнителен ежедневен прием. Витамин B-1 (Thiamine) е продукт, който ще стимулира вашата умствена дейност и способността за концентрация и ще Ви осигури енергичност.

Витамин В1  осигурява  енергия за тялото, тъй като спомага за превръщането на кръвната захар в енергия.  С други, този витамин участва в метаболизма на въглехидратите и липидите.  Витамин В1 или Тиамин,  подпомага растежа, осигурява нормална работа на нервната система, а също така подобрява дейността на сърцето. Тиамин облекчава състоянията свързани с  неврити, радикулити, невралгии, периферна парализа, исхемична болест на сърцето. Този витамин взима участие в производството на хормоните на щитовидната жлеза. Прилага се като допълнително средство при лечението на  стомашна язва и язва на дванадесетопръстника, а също така при някои  заболявания на черния дроб.

Витамин В1, или Тиамин освен за нервната система и за сърдечно – съдовата система е изключително полезен и за здравето на кожата. Той успешно лекува различни кожни заболявания. Този витамин, подобрява също така,  дейността на храносмилателната система. Изключително полезен е при състояния на отпадналост и хронична умора.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно с храната. 

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Витамин B-1 (Tиамин) 100 мг 6670%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър