Цена: 23.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW447
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Витамин B-2 (Riboflavin) е хранителна добавка, която осигурява адекватни количества от изключително важният витамин В2, или още известен като Рибофлавин. Този витамин е водноразтворим, и нашето тяло изхвърля излишните количества с водата, затова неговото натрупване е навъзможно. Това узначава, че е много важно ежедневното доставяне на този витамин. Витамин B-2 (Riboflavin) е суплемент, който Ви гарантира, приемането на достатъчно количество витамин В2. Този продукт ще стимулира имунната Ви система и ще се погрижи за здравето на кожата Ви.

Витамин В2 е един от най – важните витамини, осигуряващи  правилното функциониране на организма ни. Витамин В2 взема участие в образуването  на червените кръвни телца. По този начин, той осигурява   движението на кислородните молекули в кръвта. Витамин В2, или Рибофлавин е много силен имуностимелатор. Той подобрява  функциите на имунната система и прави организма по – устойчив на  различни болести и вируси. Витамин В2 спомага процесите на растеж на тялото, а също така подпомага и процеса на възпроизвеждане. Този витамин  осигурява и поддържа здравето на  кожата, ноктите  и косата, участва в оздравяването на възпаления  в областта на устата, устните и езика. Витамин В2 е от голямо значение за зрението, тъй като облекчава умората на очите и предпазва от катаракта.

 Витамин В2, в комбинация с някои други  вещества, спомага за правилното и пълноценното  усвояване на белтъчините и на енергията, които се отделят  при разграждането на въглехидратите. Също така, този витамин осигурява правилното функциониране на отделителната система и улеснява нийната работа. Витамин В2 е много важен и за активно спортуващите и за бодибилдърите, защото той е  един от витамините, които спомагат за извличането  на енергия от аминокиселините. 

Витамин В2, или Рибофлавин, има много ползи за организма. Той може да съдейства за  намаляването  главоболието. Също така, повишава усвояемостта на  желязото в организма като с това свое  свойство става много важен за  хората, страдащи от желязонедоимъчна анемия. Рибофлавинът участва  група ензими, които осигуряват обмяната  на въглехидратите, мазнините и протеините. Витамин В2 подпомага и улеснява  храносмилането и подобрява функционирането на нервната система.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта дневно с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Витамини
Vitamin B2(Riboflavin) 100 мг 5880%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър