Цена: 70.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW428
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Витамините от група В, са изключително важни за поддържане на оптималното здравословно състояние на вашия организъм. Тези витамини осигуряват   нормалното протичане на всички процеси  във вашето   тяло. Продължителното и системно физическо натоварване, ежедневния  стрес, приемът на алкохол, и редица други фактори, водят до загуба на тези витамини. Ето защо е необходимо допълнителното им набавяне, чрез подходяща хранителна добавка. Now Витамин B-50 е продукт, който Ви осигурява висококачествена  комбинация от витамини от групата В: В1, В2, В3, В5, В6, В7, В9 В12. Тази смес от витамини, осигурява превръщането на хранителните вещества в енергия от вашия организъм, а  също така съдейства за  да се преодолее стреса. По този начин, Витамин B-50 спомага   за емоционалната стабилност.

Витамин В1 (тиамин): Този витамин взема участие във  функционирането на нервната и мускулната система. Подобрява умствените способности, заради което е известен още като ‘’интелектуалния витамин ‘’.Необходим е на хората , които са подложени на системно хизическо натоварване или ежедневен стрес.Витамин В2 (рибофлавин): Подпомага синтеза на хемоглобин, метаболизма на белтъците, въглехидратите и мазнините. Този витамин участва в растежа на тялото и в регенерирането на кожните клетки. Изключително е необходим  при интензивни тренировки и стресови ситуации, затова е много важно допълнение за хората занимаващи се със спорт.

Витамин В3 (ниацин) : Важен е за поддържане на здравината и еластичността  на кожата. Този витамин осигурява  нормалното функциониране на храносмилателната система, понижава високото  кръвното налягане и поддържа в здравословни граници  холестерола. Витамин B5 (Пантотениева киселина) – Взема активно участие при синтеза  на хормони, производството   на енергия и червени кръвни телца. Витамин B6 (Пиридоксин) - Участва в изграждането на протеините, стимулира  имунната система и подобрява функцията на  сърцето. Витамин В7 (биотин): Този витамин съставлява  редица ензими, които осигуряват   метаболизма на белтъчините, мазнините и въглехидратите в тялото. Също така, допринася за  здравето на кожата и косата, и облекчава мускулните болки.

Витамин В12 (фолиева киселина): В комбинация с останалите витамини, фолиевата киселина , участва в образуването  на червените кръвни телца. Засилва  синтеза на нуклеиновите киселини и усвояването  на желязото от организма. Също така, често се използва при лечение на анемия. Витамин В12: Участва активно в синтеза  на белтъците, в метаболизма на мастните киселини и въглехидратите и при изграждането на еретроцитите. Този витамин стимулира апетита, спомага растежа и  увеличава теглото. Използва се при лечението на анемия.

Начин на употреба: Приемайте по една таблетка дневно с храната.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 250  
Биотин 50 мкг 17%
Витамин B-12 50 мкг 833%
Витамин B-5 50 мг 500%
витамин B-6 50 мг 2500%
Инозитол 50 мг  
Ниацин 50 мг 250%
Тиамин 50 мг 3333%
Фолиева киселина 400 мкг 100%
Холин 50 мг  
PABA (Para-aminobenzoic acid) 50 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър