Цена: 18.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW450
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Витамините, безспорно са важни за поддържането на добро здравословно състояние. Но те не се грижат само за вашето тяло, а някои от тях  са изключително важни за вашето ментално здраве. Ежедневния стрес на който всеки е подложен, може да доваде до редица психични проблеми. Приемането на достатъчно количество от тези поддържащи емоционалното здраве витамини, може да предотврати подобни заболявания на нервната система. Now Витамин B-6 (Pyridoxine) Ви осигурява витамин В6, който поддържа добро психично и ментално здраве.

 Липсата на витамин В6 в организма, може да доведе до отслабване на имунната система и до умствени проблеми. Витамин B-6 (Pyridoxine) е хранителна добавка, която ще Ви даде необходимото количество от този важен витамин. Витамин В6, или наречен още Пиридоксин, принадлежи към групата на водноразтворимите витамини, и се изхвърля от организма, 8 часа след приема му. Ето защо, този витамин не може да се складира в тялото и е необходимо неговото допълнително набавяне.

Витамин В6 осигурява пълноценната асимилация и правилното усвояване на  мазнините и белтъчините, а също така спомага за преобразуването   на триптофана (основна аминокиселина) в ниацин (витамин В3). Пиридоксинът  взема участие в  образуването на антитела и червени кръвни клетки. Доказано е, че алкохолът, кофеинът, противозачатъчните хапчета, консервирането и термичната обработка на храните, радиацията и естрогенът могат да доведат до разпадането на витамин В6 и да подтиснат неговото усвояване. Този витамин, може значително да облекчи предменструалните симптоми, а също така спомага за борбата с алергиите, астматичните пристъпи и артритните оплаквания.

Витамин В6 е изключително необходим цза нормалната мозъчна функция и поддържа нервната система като цяло. Той е ключов фактор за нормалната работа на имунната система и участва в производството на РНК и ДНК. Пиридоксина е много важен за бодибилдърите и спортуващите хора, заради участието му в процеса на обмяна на веществата и асимилацията на аминокиселините. Освен това, той изпълнява функцията на на естетсвен диуретик и може да  се използва за изчистване на излишната вода от организма преди състезания без да причинява отрицателни странични ефекти.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта дневно  с храната.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Витамин B-6 (Пиридоксин) 50 мг 2500%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър