Цена: 42.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW497
Наличност: В наличност
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Витамин B12 Instant Energy е продукт, който Ви доставя жизненонеобходимият витамин В12, и то в  три от  неговите  форми. Витамин B12  има  най-сложната  химическа структура от всички витамини. Този витамин притежава различни форми, но не всички са еднакво ефективни. Витамин B12 Instant Energy ще Ви осигури трите най – ефективни форми на витамин В12. Този суплемент съдейства за поддържане на нормалната функция на нервната система, а също така предпазва от сърдечни заболявания.

 Витамин В12 е много важен и взема участие в  производството на миелин, кйто представлява  мастната обвивка, изолираща  нервните влакна. По този начин, витамин В12 поддържа правилното предаване на  електрическите импулси в тялото. Това е първостепенна функция, заради което  недостигът на витамин В12 може да предизвика редица проблеми като  загуба на паметта, объркване, халюцинации, умора, загуба на равновесие, забавяне на  рефлексите, вдървяване и изтръпване на краката и ръцете, шум в ушите и други. Дефицитът на витамин  В12 може да предизвика  симптоми, подобни на множествена склероза и слабоумие. При повишен недостиг на този витамин, настъпва  дегенерация на миелиновата обвивка. 

Недостатъчният прием на витамин В12, води до повишаване на нивата на вещество, наречено хомоцистеин. В големи дози, това вещество става токсично за мозъчните клетки, поставяйки въпроса за ролята, която витамин В12 би могъл да играе в превенцията на болестта Алцхаймер. Хомоцистеинът  прави клетките по – лепкави, като по този начин позволява тяхното прилепване към артериалните стени. По този начин, рискът от инфаркт и други сърдечно – съдови заболявания, заплашително се покачва.

С покачване на възрастта, особено над 50 годишна възраст, хората не могат да си набавят достатъчно количество витамин В12, само чрез храната която консумират. Този витамин е изключително важен и необходим за образуването на червените кръвни клетки. Ето защо, неговият недостиг, може да предизвика редица анемични заболявания, включително и злокачествена анемия. Допълнителният прием на витамин В12, не само ще предпази червените кръвни клетки, но и ще Ви осигури допълнителна енергия.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта сутрин след хранене.

  
Доза 1 пакет  
Дози в опаковка 75  
Аминокиселини и макронутриенти
Creatine Monohydrate 250 мг  
Витамини
Витамин B-5 30 мг 300%
витамин B-6 2 мг 100%
Витамин B3 (ниацин) 20 мг 100%
Рибофлавин 1.7 мг 100%
Тиамин 1.5 мг 100%
Фолиева киселина 400 мkг 100%
Витамин B-12 2000 мkг 33333%
Минерали
Хром 60 мкг 50%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър