Цена: 19.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW670
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Всеки знае, колко е важно да се храним правилно и да поемаме големи количества витамини. Именно витамините са тези важни вещества, които осигуряват нормалното функциониране на организма ни. Един от тези витамини има особено изразено полезно действие и наистина е незаменим, особено ако сме изложени на отрицателно въздействие като стрес, психическо и физическо натоварване. Става дума за витамин С – най – мощният антиоксидант измежду витамините.

Now Витамин C Ви осигурава необходимото количество от важният витамин С, като формулата на продукта допълнително е обогатена с екстракт от шипки. Шипките са изключително богати на витамин С, което допълнително повишава ефективността на продукта. Витамин C е хранителна добавка, която има действието на мощен антиоксидант, и ще съдейства за предпазването Ви от редица заболявания. Витамин С не може да се синтезира в човешкия организъм, което налага допълнителното му внасяне. Витамин С  е известен още под наименованието аскорбинова киселина. Този витамин  изпълнява множество важни функции в човешкия организъм.Той повишава значително  усвояването на желязо от вашето тяло и участва в образуването на костите, зъбите и тъканите.

Ако вашето ежедневие е свързано с интензивно физическо натоварване, или ако Вие сте атлет, допълнителният прием на витамин С Ви  е изключително необходим. Това е така, защото този витамин изпълнява основна роля за  за поддържането  на съединителната тъкан на костите в добро състояние. Витамин С също така, взема активно участие в  синтеза  на колаген, който е основен протеин, участващ в състава  на съединителната тъкан. Приема на повишено количество   витамин С, ще подпомогне по-бързото  заздравяване на рани по кожата и ще поддържа самата кожа в перфектно състояние – гладка и еластична. Трябва да се отбележи, че  витамин С участва в усвояването на калция. По този начин, витамина подпомага правилното формиране и растеж на  костите, и осигурява  навременното  и безпроблемно тяхно  зарастване при счупване.

Като силен антиоксидант,  витамин С  спира преобразуването на някои вещества в ракообразуващи. Например  нитритите, намиращи се  в плодовете и зеленчуците, при  попадането си в човешкия организъм  се превръщат в нитрозамини, които са главна причина за развитието на рак на стомаха и червата.Доказано е, че приемът на  големи количества  витамин С  неутрализира този прозес и предпазва от образуването на ракови клетки.

Начин на употреба: Приемайте по една доза от продукта, сутрин с храната.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Билки
Екстракт от шипка на прах 40 мг  
Витамини
Витамин C 500 мг 830%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър