Цена: 24.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Витамин D-400 IU Течен 60 мл
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 мл.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Liquid Vitamin D-3 e хранителна добавка, която Ви осигурява един от най – важните за нормалното функциониране та организма витамини, а именно витамин Д. Този витамин не може да се произвежда от човешкото тяло. Образува се чрез слънчевата радиация – тоест, колкото повече стоим на слънце, толкова повече витамин Д получаваме. За съжаление, в днешни дни,  все по – малко време се прекарва навън на открито. Особено през зимните месеци, когато рядко има слънчева светлина, е възможен недостиг на витамин Д.

Liquid Vitamin D-3 съдържа витамин Д, и е продукт в течна форма, което гарантира максимално пълноценното усвояване на витамина. Витамин Д е изключително важен за здравината на костите, а също така и на зъбите. Синтезиран в бъбреците, витамин Д, регулира съдържанието   на калций и фосфати в кръвта, като осигурава  здравословната минерализация, растеж и ремоделиране на костите. Работейки с калция и фосфора в екип, витамин D спомага за тяхната абсорбация от тялото.  Този витамин също така осигурява усвояването на калция и фосфора, участва активно в  метаболизма им и в  поддържането на здравословните им  нива в нашия организъм. Витамин Д предпазва сърдечно – съдовата система от заболявания, намалява кръвната захар, понижава високото кръвно налягане и поддържа холестерола в нормални граници.


 Витамин Д не е важен само за костите. Той може да подсили вашата имунна система и да Ви направи по – устойчиви  към настинки, грип, бактерии и различни други болести. Витамин Д е важен и за спортуващите хора. Той участва в протеиновият синтез и в производството на АТФ в мускулите. Този витамин осигурява нормалното функциониране на мозъка в зряла възраст, като по този начин предпазва от депресии и други болестни състояния на нервната система. Тъй като е важен антиоксидант, витамин Д успешно се бори със свободните радикали. Това узначава, че в достатъчни количества, този витамин може да Ви предпази от някои видове рак.

Начин на употреба:  Приемайте по  4 капки, 1-5 пъти дневно. За деца: 4 капки дневно.

 



 
Доза 4 капки  
Дози в опаковка 535  
Витамин Д 400 ME 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър