Цена: 30.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW880
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Оксидативният стрес възниква вследствие на пагубното действие на свободните радикали и може да доведе до нарушаване на клетъчните структури, и да увреди органите и тъканите на цялото тяло. Механизмите на защита, които организмът Ви използва, невинаги са достатъчни и ефикасни. За щастие съществуват вещества, наречени антиоксиданти, които блокират действието на свободните радикали. Now Витамин Е е хранителна добавка, която ще Ви осигури един от най – силните познати антиоксиданти – Витамин Е. Благодарение на този витамин, продукта Витамин E ще Ви предпази от сърдечно – съдови заболявания и ще стимулира имунната Ви система.

Витамин Е е мощен антиоксидант и има много полезни функции. Той заздравява  клетъчните мембрани и съединителната тъкан, помага за образуването  на червените кръвни телца и спомага  за нормалното кръвосъсирване. Сърдечно – съдовите заболявания са един от бичовете на модерния свят. Витамин Е, е ефективно средство за предпазване на сърцето от тези заболявания, тъй като този витамин има способността да намалява високото кръвно налягане и до нормализира нивата на холестерол.

Витамин Е е доказан като  най-мощният антиоксидант. Това определя и неговите уникални функции – предпазва клетките от увреждане, забавя окисляването на липидите и образуването на свободни радикали в организма. Той също така предпазва другите мастноразтворими витамини от окисляване, като дори помага за  усвояването на някои от тях. Витамин Е доказано  забавя процесите на стареене и предотвратява появата на пигментация, и други изменения на кожата с възрастта. Според редица изследвания,  витамин Е предотвратява образуването на  ракови  клетки, помага при  дихателни проблеми и облекчава  симптомите на алцхаймер и паркинсон. Този витамин стимулира   имунната Ви система, като подобрява нейната способност да се бори с  инфекциозните болести. 

Недостигът  на Витамин Е, заедно с неговите антиоксидантни свойства,  може да доведе до повишаване  на оксидативния стрес и редица  отрицателни последствия за мускулите и за клетъчното  ДНК. Дефицитът на този витамин може да стане причина  за развитието на невродегенериращи заболявания. Недостатъчният прием  на Витамин Е води до   физически спад  и до  намалените физически способности. Витамин Е е наричан понякога  страж на младостта, защото стимулира   кръвообращението и поддържа здравето  нервите и мускулите. Освен това той  оказва подхранващо действие на  кожата, косата и ноктите Ви.

Начин на употреба: Приемайте по една доза от продукта сутрин с храната.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 100  
Витамин Е 200 ME 670%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър