Цена: 36.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1554
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Zinc Glycinate е продукт, който ще осигури на тялото Ви, важният минерал Цинк. Zinc Glycinate доставя една специфична форма на Цинка – Цинк Глюконат. Той представлява свързан цинк с аминокиселината глицин. Глицинът е аминокиселина, която е предшественик на  креатина. Обикновено се  използва, за да улесни пълноценното усвояване  на други вещества. Цинк глицинатът всъщност  е една от най – ефективните форми на минерала Цинк, която може да намерите на пазара.

Трябва да се отбележи, че прекаленото изпотяване може да доведе до загуба на цинк до 3 мг дневно. Ето защо минералът Цинк се губи в големи количества при една интензивна тренировка. Ако сте активно спортуващ, трябва да се замислите за допълнителен прием на Цинк. Освен това, при различната обработка на хранителните продукти, които консумираме, също се губи Цинк. При недостиг на този ценен минерал в организма, особено при децата, се наблюдава значително забавяне на растежа и отслабване на имунната система. Характерни за недостига на Цинк, също така са и  са бавното и трудно заздравяване на рани и затрудненото натрупване на мускулна маса.

 

Цинкът е един от микроелементите, жизненонеобходими за нормалното функциониране на всеки един организъм. Минералът Цинк е от първостепенно значение за здравето, а също така и за  поддържането на добрия външен вид. Той е изключително нужен   за растежа и развитието  на организма, както и за възстановяването му след заболявания. Също така, Цинка взема участие  в синтеза на няколко важни хормона, един от които е тестостерона. Този минерал участва и в много  ензимни реакции и е от  съществено значение  за синтеза на белтъчини. Отговаря за съкращението на мускулите и за образуването на инсулин. Играе важна роля за доброто състояние  на кръвта и з аподдържане на алкално-киселинния баланс в организма.

 Цинка оказва благотворно въздействие  върху простатата, както и върху развитието на половите органи. Подобрява мозъчната дейност, и пъргавината на ума, и спомага за лечението на шизофрения. Цинкът е необходим и при синтеза на клетъчното  ДНК. Също така,          спомага и скъсява времето на зарастване на вътрешни и външни рани. Цинкът  помага  при лечението на безплодие, най – вече при мъжете. Този минерал  намалява   отлагането на холестерол, като по този начин предпазва от сърдечно – съдови болести.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже от продукта  дневно с храната.

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 120  
Мастни Киселини
Масло от тиквено семе 250 мг  
Минерали
Zinc (Zinc Gluconate) 30 мг 200%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър