Цена: 102.00 лв.
Марка: Nutrabolics
Код на продукта: Nutrabolics Fight Factor 315 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 315 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Nutrabolics Fight factor

Fight factor съдържа в себе си следните активни съставки: бета-аланин; магнезиев креатин хелат; родиола и ноотропични вещества. Благодарение на тях този продукт е незаменимо средство за увеличаване на силата Ви, както и на Вашата издръжливост. Според проведените изследвания над този продукт, той може да Ви предостави екстремно повишение на тренировъчното Ви представяне.

Fight factor разчита на важната съставка бета-аланин, за да подпомогне Вашата работоспособност. Това се осъществява посредством два механизма: по-голямо снабдяване с високо-прагови моторни единици и увеличена устойчивост на умора. Fight factor снабдява тялото Ви с повече карнозин и така прага на мускулните Ви фибри се увеличава. По този начин нараства усвояването на повече киселини, които причиняват производство на водородни йони.


По този начин Fight factor подпомага pH на мускулите Ви да не намалее и така да не спада и силата Ви. Само по себе си това означава и битка с умората. Fight factor Ви позволява да се натоварите адекватно и така да предизвикате ново мускулно нарастване. Ето защо този артикул е изключително полезен за фитнес дейността на всеки трениращ човек.

Fight factor използва една изключително напреднала креатинова форма, за да Ви помогне да увеличите силата и мускулния Ви растеж. Тя е именно магнезиевия креатин хелат. Така действието на двете съставки, които я формират се увеличава, а от там и ефективността, която Fight factor може да Ви предостави. По този начин продуктът стимулира нарастването на чистата Ви мускулна маса, което е придружено с повече енергия, скорост, сила и най-вече мощ.

Родиолата във Fight factor е важна съставка, защото чрез нея формулата на продукта повишава способността си да Ви помогне против умора в мускулите Ви. Тирозинът/кофеинът в този артикул са съставки, които подобряват психичната Ви яснота и фокус и действат ободряващо. Втората от тях позволява на Fight factor да е полезен за по-качествени мускулни контракции и за стимулиране дейността на невротрансмитерите в тялото Ви. Продуктът има наличие и на още съставки, които увеличават неговата сила. Те са:

  • Магнезиев глицил глутамин – снабдява тялото Ви с важната аминокиселина глутамин и така подпомага дейността на имунната Ви система, стомашно-чревната Ви дейност и снабдява Fight factor с анти-катаболни свойства.
  • Salvia Miltiorrhiza – чрез нея Fight factor получава вазодилатиращи свойства и може да подобри притока на кръв към работещите Ви мускули. Отделно би могло да се окаже подкрепа за сърцето Ви.
  • Цитрулин малат – чрез тази съставка Fight factor действа за още по-голяма издръжливост и енергия.
  • Acacia Rigidula – подпомага настроението и апетита Ви, както и работата на централната Ви нервна система. Освен това тя може да снабди Fight factor с възможност да увеличи метаболизма Ви.
  • Холин битартрат – спомага за редица метаболитни процеси в организма Ви и подкрепя невротрансмитерите, клетъчните мембрани, хормоните, мускулната Ви сигнализация и други.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър