Цена: 62.00 лв.
Марка: Nutrabolics
Код на продукта: Nutrabolics Glutabolic 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Nutrabolics Glutabolic

 

Glutabolic е една изключително нова формула, която има за цел да Ви помогне да снабдите тялото Ви с витално значимата аминокиселина глутамин. Самата структура на продукта е матрична и в нея са използвани следните вещества: глутамин алфа-кетоглутарат; магнезиев глицил глутамин челат и глутаминови пептиди. Glutabolic е характерен с високата си степен на усвояване.

Това, което получавате от този продукт е подкрепа за мускулните Ви влакна. Характерно за прекомерното физическо натоварване, както и стресовите ситуации, каквито са именно тренировките, е че те изчерпват наличието на жизнено необходимата аминокиселина глутамин от тялото Ви. В естествени условия Вие сте способни да я синтезирате сами за себе си, но учените са категорични, че изразходвате наличното много по-бързо, отколкото бихте могли да го произведете.

Поради тази причина е създаден Glutabolic, който използва изключително висококачествените си съставки, за да предотврати спада на глутамин в тялото Ви. Това само по себе си води до редица здравословни ефекти. Един от тях е свързан с имунната Ви защита. Глутаминът е необходим за нея, за да може тя да функционира правилно и така да Ви предпазва от болести по естествен път. Друга полза от достатъчното количество от тази аминокиселина, която Glutabolic е в състояние да Ви предложи е подпомагане на стомашно-чревната Ви функционалност.

Основно глутаминът в тялото Ви е натрупан в мускулните Ви влакна. Споменатата по-горе подкрепа за тях се състои във възможността на Glutabolic да действа като неповторим анти-катаболик. Това означава, че мускулните Ви влакна не би следвало да се разпадат при прекомерно натоварване. Glutabolic освен това спомага изключително много за по-бързото и по-качествено възстановяване на мускулите Ви.

Не на последно място този продукт е способен да подпомогне изграждането на нови мускули в тялото Ви. Така на практика Glutabolic Ви позволява да достигнете едно ново ниво на тренировка, в което умората следва да намалее, мускулите Ви – да са предпазени, а самата им маса – да нарастне по неповторим начин. Ето това е действието на тази мощна глутаминова добавка! Glutabolic е подходящ за протеиновия Ви шейк.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър