Цена: 99.00 лв.
Марка: Nutrabolics
Код на продукта: Nutrabolics Hemorush 1000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Nutrabolics Hemorush

 

Hemorush е създаден, за да осъществи мощна атака над мускулите Ви и така да постигне 3 основни цели: увеличаване на Вашия енергиен метаболизъм, нарастване на обема на Вашата кръв и стимулиране на невротрансмисионните дейности в организма Ви. Това в крайна сметка води до много голям и дълготраен резултат. Той е свързан с възможността на Hemorush да Ви предостави способност за много по-бързо възстановяване и същевременно нарастване на мускулната Ви маса и сила.

 

Съставките в продукта са специално подбрани, за да можете Вие да получите възможно най-добрия ефект от приема им. Поради тази причина Hemorush се превръща в продукт, който не може да бъде надминат от конкуренцията. При употребата му Вие можете да получите и: повече енергия, която да Ви е от полза при тренировка; драстично подобрение на мозъчната Ви дейност, посредством постигане на повече яснота и фокус; увеличаване на силата на невромускулното активиране в тялото Ви.

Същевременно формулата на Hemorush е толкова мощна и неповторима, че този продукт е напълно в състояние да активизира процесите свързани с изгаряне на мазнини в тялото Ви. Така на практика Вие можете да се отървете много по-бързо от тях. Hemorush действа и за увеличаване на Вашата сила. Тоест чрез този продукт Вие можете да постигнете завидни резултати по време на тренировка.

За целта Hemorush е снабден с матрица от три изключително специални креатини. В частност те са: трикреатин оротат; магнезиев креатин хелат и креатин етил естер. Както е известно креатинът спомага за увеличаване на мускулния Ви растеж. Освен това тези съставки позволяват на Hemorush да увеличи и телесната Ви маса, както и да Ви предостави една изключително подобрена производителност.

Така на практика Вие бихте могли да вдигате много повече тежести и да правите много повече повторения на всяко упражнение и всичко това да се случи за значително по-малък период от време. Hemorush освен това е обогатен и с ехинацея и така получава възможност да стимулира имунната Ви система и да Ви предпази от различни вируси и бактерии. Също така тази съставка действа и противовъзпаляващо. Hemorush е наистина много ценен артикул, който всеки бодибилдър или активен спортист може да използва, за да увеличи своята производителност по време на тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър