Цена: 110.00 лв.
Марка: Nutrabolics
Код на продукта: Nutrabolics Muscle Fusion 2300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 300 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Nutrabolics Muscle fusion

Muscle fusion е напреднала протеинова матрица с удължено освобождаване. Специалната формула на продукта е създадена така, че да подпомогне мускулната Ви маса, сила и растеж, за да можете да увеличите тренировъчната Ви активност, с цел постигане на реални и много ефективни крайни резултати.

Muscle fusion е с изключително ниско съдържание на въглехидрати, което е породено от грижата на производителя за здравето Ви. Протеините в матрицата на този продукт са бавно усвоими и така Вашето тяло получава приток на важни вещества за по-дълъг времеви период. Структурата на Muscle fusion е прахообразна, като така се постига лекота за по-ефикасен негов прием.

Протеините в продукта са подбрани така, че да Ви осигурят перфектен баланс на енергийните източници, от които тялото Ви се нуждае. По този начин Muscle fusion Ви съдейства точно за изграждане на една чиста мускулна маса и същевременно Ви помага да поддържате анаболизма Ви по време на тренировъчния процес, който извършвате. Освен протеини във формулата на Muscle fusion има и калций за по-здрави кости и стави. Също така е добавен и калий, който подпомага нервната Ви система и мускулите Ви. Също така тази съставка позволява на Muscle fusion да е от полза за работата на мозъка Ви и за улесняването на изхвърлянето на отпадъци от тялото Ви.

Този артикул е снабден и с желязо, магнезий, рибофлавин и фосфор. Тези съставки имат за цел да увелича цялостната ефективност от Muscle fusion, за да може Вие да получите много по-качествени резултати от приема на продукта. Акцентът пада над нервната Ви система и мускулите Ви. Отделно фосфорът увеличава способността на Muscle fusion да повлияе благоприятно над мозъчната Ви дейност.

Всяка приета доза от този продукт, Ви позволява да снабдите тялото Ви с премийни енергийни източници. Действието на протеина в Muscle fusion е до 8 часа. Самата матрица е получена посредством комбинацията между: суроватъчен протеин хидролизат; микрофилтриран суроватъчен крос-флоу протеин изолат; неденатуриран мицеларен казеин и агломериран млечен протеин концентрат. Отделно формулата на Muscle fusion е обогатена и с допълнително наличие на важни аминокиселини, каквито са L-глутамин и L-левцин. Това води до увеличаване на протеиновия синтез в тялото Ви и същевременно се намалява катаболното действие над мускулните Ви влакна. Също така се подкрепя имунната Ви система и стомашно-чревния Ви тракт. Muscle fusion същевременно подпомага издръжливостта на мускулната и скелетната Ви тъкани и не на последно място – този продукт е с неповторим вкус.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър