Цена: 104.00 лв.
Марка: Nutrex
Код на продукта: Nutrex Hemo Rage Black 900 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 900 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Всеки бодибилдър, достига  до състояние на застой, когато тренировките му са безрезултатни, а мускулите не растат дори със сантиметър, независимо от полаганите усилия. В такъв момент се нуждаете от нещо, което ще Ви разтърси из основи и ще Ви върне обратно в играта, по – мощни от всякога. Мислите си, че такъв продукт не съществува? Е, днес е вашият щастлив ден, защото ще Ви представим един зверски добър предтренировъчен продукт, който ще Ви направи победител.

Nutrex Hemo Rage Black е невероятно  мощен предтренировъчен продукт. Той ще  Ви осигури зверско напомпване, ще  стимулира заякването Ви,  ще увеличи видимо  мускулния Ви обем и ще засили  притокът на енергия към вашите мускули. Неговата уникална формула съдържа  56 различни, специално подбрани съставки. Благодарение на тях, Hemo Rage Black  ще стимулира  всички  физически механизми, които ще направят вашите тренировки,  максимално интезивни и натоварващи. Има хиляди подобни продукти, които също твърдят че са неземно мощни, на единствено  Hemo Rage Black може да изведе тренировката Ви на едно наистина следващо ниво.

Този разтърсващ суплемент е предназначен за сериозно трениращите бодибилдъри. Още с първият прием на Hemo Rage Black, Вие ще усетите във вените си  бушуваща експлозивна  енергия която разширява кръвния обем и  мускулното напомпване. Вие ще сте по – концентрирани и фокусирани от всякога, готови да дадете всичко от себе си в залата. Hemo Rage Black е безмилостен към излишните мазнини и ще ги унищожи, като на тяхно място ще изгради мощни и твърди   мускули, които дори не може да си представите, че биха могли да  бъдат реалност за толкова кратък срок. 

Както вече споменахме, Hemo Rage Black съдържа 56 уникални съставки. Ето някои от тях, които ще представят накратко, мощното действие на този продукт: Креатин монохидрат – той ще зареди тялото Ви с чудовищна енергия и ще направи вашите тренировки не от този свят; аргинин алфа – кетоглутарат – това е аминокиселината, която ще увеличи нивата на азот в тялото Ви. Азотът ще напомпа мускулите Ви, до последната вена; бета – аланин – предшественик на карнозина, който ще повиши вашата сила и издържливост, за оптимална производителност на вашите тренировки; хуперзин, който ще повиши вашата концентрация и умствен фокус.

Начин на употреба : Приемайте по  една-две мерителни лъжички 30 минути преди физическо натоварване. Не приемай повече от две мерителни лъжички в 24 часа. Не приемай 6 часа преди сън.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър