Цена: 77.00 лв.
Марка: Nutrex
Код на продукта: Nutrex Lipo 6 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Независимо дали сте бодибилдър или не, излишните мазнини са твърде неприятен и досаден проблем. Когато сте бодибилдър, излишните мазнини пречат на релефа и подчертаването на мускулите Ви. В повечето случаи, за да отслабнете, вие спазвате нискокалорична диета и тренирате упорито. Но със сигурност, прибавянето на подходящ продукт за отслабване към хранителният Ви режим, би било от голяма помощ. Борбата с излишните мазнини е трудна, затова един верен съюзник ще Ви гарантира победата.

Запознайте се с Nutrex Lipo 6 – продукт от групата на фет – бърнарите. Lipo-6 e най-популярният суплемент,  за изгаряне  на подкожната мазнина и увеличаване на  енергията. Той ефективно ще засили вашият метаболизъм и ще Ви помогне да се отървете от подкожните мазнини, дори на най – упоритите места. Той е изключително мощен благодарение на течните капсули, които действат напълно ефективно и почти мигновено. Lipo-6 е подходящ както за мъже, така и за жени. Съдържа само натурални съставки, което го прави напълно безопасен.

 

Формулата на Lipo-6  съдржа Synephrine HCL. Това съединение има липолитично и термогенно действие, благодарение на което ще Ви освободи от нежеланите мазнини,като ги изгори за енергия. Освен това, Synephrine HCL ще повиши нивата на адреналина в тялото Ви, което ще Ви направи по – енергични и мотивирани. Това съединение ще Ви помогне да съхраните мускулите които сте натрупали във фитнес залата и ще подтисне апетита Ви; Йохимбин HCL – той ще отстрани мазнините от вастните депа, и ще попречи на тяхното повторно натрупване. Освен това, ще повиши вашата енергия и умствена концентрация.

 Друга от съставките на този продукт е Безводния  кофеин . Той е широко известен със своето термогенно действие, благодарение на което ще изгори излишните Ви подкожни мазнини. Също така, кофеинът е стимулатор на централната нервна система. Това узначава, че Вие ще се чувствате бодри и тонизирани, а енергията сякаш ще прелива от вашите мускули.

Lipo-6  съдържа също така Е-и Z-Гугулстероните. Тези биоактивни съединения, ще подпомогнат да поддържате холестерола и тригрицеридите в напълно нормални граници. Освен това, тези съединения ще контролират функцията на щитовидната Ви жлеза – слабо активната щитовидна жлеза, може да е една от причините за наднорменото тегло; Bioperine – това е компонент на черния пипер, и има силно антиоксидантно действие. Освен това, осигурява пълноценното усвояване на всички съставки на Lipo-6.

Начин на употреба: Lipo-6  е препоръчително да се приема преди тренировка.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър