Цена: 166.00 лв.
Марка: Nutrex
Код на продукта: Nutrex Lipo 6X 240 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Един от бичовете на съвременното забързано ежедневие е наднорменото тегло. Излишните мазнини се свалят трудно и  дори невъзможно. Понякога, трябва да се обърнете за помощ, към специална хранителна добавка, която ще Ви помогне в тази трудна мисия. Нека Ви представим един наистина добър – може би най – добрият, суплемент за изгаряне на подкожните мазнини. Това е Nutrex Lipo 6X, невероятният  фет – бърнар,  използващ мулти-функционалната технологията InnerCap.

 Този продукт е наистина уникален и се отличава от всички други подобни продукти, защото използва нова и уникална многофазна теология. Тя представлява комбинация от бързото доставяне на капсулата  на Lipo 6X, с контролираното и продължително освобождаване на съставките в капсулата. След като приемете Lipo 6X, неговата външна течна капсула бързо доставя активните съставки до вашето тяло и Вие започвате веднага да усещате тяхното действие.

 Друга важна особеност на Lipo 6X е селектираната доставка на някои от съставките. Тези съставки са под формата на гранули и се намират в отделна капсула, седяща вътра в течната капсула. По този начин се контролира скоростта на усвояване на тези съставки. Това е много добре за Вас, тъй като тези съставки остават активни и работят за вас дълго време. LIPO-6X е първата хранителна добавка за изгаряне на мазнини, която предлага висока  скорост на доставка  и голяма  продължителност на  освобождаване на съставките.

Lipo 6X Ви гарантира само и единствено натурални съставки: Synephrine HCL – тази съставка има термогенно действие и ще Ви осигури бързо изгаряне на излишните мазнини и превръщането им в енергия.Йохимбин HCL – това съединение блокира алфа-2 рецепторите. Именно тези рецептори са отговорни за натрупването на мазнини. Йохимбин ще изведе тези мазнини от мастните дапа и ще ги изгори за енергия. Acacia Rigidula – тази съставка повишава скоростта на метаболизма Ви и има термогенен ефект. Е-и Z-Гугулстерони – това са съединения, които ще активизират дейността на щитовидната Ви жлеза, за по – ефективно отслабване.

Начин на употреба : Първите два дни започнете с две капсули дневно ( едната сутрин, а другата следобед) и на всеки два дни увеличавайте дозата с 1 капсула докато не достигнете 4 капсули на ден. От тук нататък приемайте две капсули сутрин и две следобед. Не приемайте повече от 4 капсули на ден.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър