Цена: 95.00 лв.
Марка: Nutrex
Код на продукта: Nutrex T-UP Black 150 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 150 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Знаете ли какво ще направи за Вас повишеният тестостерон? Тестостеронът е анаболният хормон, чиито повишени нива ще стимулират и увеличат мускулният Ви растеж.  Ролята на тестостерона в мускулния растеж  е, да  въздейства  върху рецепторите, които се намират в мускулите.След увеличаването на количеството на  тестостерона, тези рецептори увеличава синтеза на протеини. По този начин, тестостеронът спомага за натрупването на чиста мускулна маса.

Има много суплементи на пазара, които твърдят , че ще стимулират производството на тестостерон в организма Ви по абсолютно безопасен начин. Но как биха могли да Ви обещаят това, след като повечето от тях, дори не са тествани върху хора? Ако искате наистина ефективен тестостеронен стимулатор, който е безопасен за Вас, и е изпитван от хора, доверете се на Nutrex T-UP Black. Този тестостеронен бустер, ще повиши нивата на тестостерон с  50%, и то само за 12 дни. Подгответе се за чудовищно напомпване и неземна мускулна сила и мощ.

Може би се питате как действа този уникален суплемент? T-UP Black съдържа мощната и  инаучно тествана съставка Sodium D-Aspartic Acid. Доказано е,че това съединение ще повиши ващият тестостерон с над 42 %, и което е по – важно, тествано е върху хора, което доказва неговата ефективност. Освен това във формулата на T-UP Black ще намерите важни съпътстващи съставки, каквито са Витамин В6, фолиева киселина и витамин В12. Тези три основни витамини са прибавени към T-UP Black, за да се гарантира максималното усвояване, и действие на основната активна съставка - Sodium D-Aspartic Acid.

Също така, формулата на T-UP Black е   допълнително обогатени, с  още една  необикновена съставка за стимулиране на тестостероновите нива. Това е съединението  Massularia кондилом. Доказано е, че това съединение проявява силни анаболни свойства. Също така, то стимулира лутенизиращият хормон LH, което води до повишаване на тестостерона . Ето защо, Massularia кондилом е чудесно допълнение към формулата на  T-UP Black. Съставките на този суплемент, действат в абсолютен синхрон и се допълват една друга. Това Ви гарантира мощното действие на T-UP Black.

Начин на употреба: За най – добър ефект, приемайте продукта с начална   10 дневна зареждаща фаза, където взимате 5 течни капсули два пъти дневно с хранене. От 11-тия ден може да минете на 5 капсули веднъж дневно между храненията.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър