Цена: 72.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition Amino Energy
Наличност: В наличност
Разфасовка: 270 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum Amino Energy

Надали има човек, който да не желае да изгради една мощна и стройна физика. Това, както е известно, не се постига лесно. Необходими са интензивни и редовни тренировки, както и строг хранителен режим. Времето, в което живеем е дало ясен знак, че към вече посочените класически фактори за получаване на едно силно и красиво тяло, трябва да се включат и спортните хранителни добавки. Само така бихте могли да елиминирате излишния разход на психическа и физическа сила. С цел да бъдете подкрепени в борбата за мощ и здраве е създаден уникалният продукт Amino Energy.

Той включва в себе си бързоусвоими аминокиселини, които са в свободна форма. Също така съдържа естествени енергийни източници и съставки, чиято роля е да стимулират азотния оксид в тялото Ви.

По-конкретно Amino Energy притежава аминокиселинен микс и енергиен микс. Към първия спадат важните микронизирани аминокиселини: л-глутамин, таурин, л-левцин, л-аргинин, CarnoSyn ® бета-аланин, цитрулин, л-изолевцин, л-тирозин, л-валин, л-треонин, л-метионин, л-хистидин, л-фенилаланин, л-лизин.

В енергийния микс на Amino Energy са включени: кофеин, екстракт от зелен чай и екстракт от зелено кафе.

Уникалната формула на този продукт Ви позволява да достигнете следващо ниво в стремежа да изградите желаната от Вас физика. Една доза от Amino Energy съдържа в себе си само 10 калории. Това означава, че няма да усетите отрицателно отражение върху диетата Ви, а същевременно бихте могли да получите реални резултати.  Приемът на Amino Energy, съчетан с една добра тренировка, следва да Ви предостави мощно и интензивно напомпване на мускулите Ви.

Аминокиселините имат редица полезни свойства. Благодарение на тях Amino Energy има способността да повлияе положително на умствения Ви фокус, физическата Ви енергия и на синтезирането на азотен оксид във Вашето тяло. Също така наличието на BCAA групата в Amino Energy му позволява да Ви подпомогне при възстановяването след тежка тренировка.  Този продукт има и антиоксидантно действие, като по този начин би могъл да се противопостави на вредата от свободните радикали във Вашето тяло.

Употреба: 1 доза преди и по време на тренировка

Разфасовка: 270 гр / 30 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър