Цена: 90.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition BCAA 1000 400 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 400 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum BCAA 1000 400 caps

Аминокиселините са едни от най-важните вещества за всеки трениращ човек. Учените са установили, че именно те са градивните блокове на мускулите Ви. Благодарение на тях е възможно увеличаването на мускулната Ви маса. Ето защо е необходимо да се приемат достатъчно аминокиселини. За целта е необходим качествен и надежден продукт, който да може да осигури нужното количество. Такъв е BCAA 1000.

Характерното за тази спортна хранителна добавка, е че тя съдържа в себе си аминокиселините от групата BCAA. Това са левцин, изолевцин и валин. Всяка една от тях позволява на BCAA 1000 да подобри драстично процесът на възстановяване след интензивна тренировка, но същевременно има и уникално действие. В частност левцинът е способен да подкрепи Вашата скелетна и мускулна тъкани. Така те биха могли да увеличат своята издръжливост. Изолевцинът би следвало да усъвършенства енергийните нива във Вашия организъм, конкретно в мускулната Ви тъкан. Валинът е с очаквано въздействие над метаболизма на Вашите мускули и над телесния Ви хранителен баланс.

BCAA могат да  подобрят задържането на азот в мускулите. Тези аминокиселини са считани за незаменими и много ефективни. Проблемът при тях е, че тялото Ви не е способно да ги произведе. Поради тази причина единственият начин за увеличаване на количеството им във Вашия организъм е чрез външен прием. BCAA 1000 е достатъчно мощна спортна добавка, която може да Ви осигури нужното количество от тях. Така ще можете да тренирате по-ефективно и да изградите по-голяма мускулна маса.

BCAA 1000 може да окаже на организма Ви анти-катаболно и анаболитно действие. Тоест невероятната формула на този продукт следва да предпази Вашите мускули от разпад и да подобри изграждането им. Тези способности отново са благодарение на аминокиселинното съдържание на BCAA 1000 .  Желателно е да приемате този продукт докато сте на диета. Така би следвало да осигурите необходимото им наличие в тялото Ви. 

Употреба: 2 капсули сутрин, преди и след тренировка

Разфасовка: 400 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър