Цена: 50.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition CGT-10 600 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 600 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum CGT-10 600 gr

CGT-10 е една съвременна спортна хранителна добавка, която комбинира три от най-ефективните съставки, които съществуват. Те са креатин, глутамин и таурин. Всяка порция от този продукт Ви предоставя 5 грама креатин монохидрат сорт CreaPure(tm), 3 грама л-глутамин и 2 грама таурин. Така Вие получавате всичко важно за една стабилна тренировка само в един продукт.

Първата съставка в CGT-10 (креатин) е с изключително добра репутация сред фитнес любителите и бодибилдърите. Това се дължи на способността ѝ да увеличи мускулите и същевременно да подобри енергийните нива. Изследванията показват още, че креатинът позволява на човешкото тяло да се възстанови по-бързо след тренировка и да стане много по-издръжливо. Освен това той би могъл да хидратира Вашите мускулни клетки и така да спомогне за мускулния растеж.

Глутаминът е мощна аминокиселина. Тя съдейства за процеса на регенерация след интензивно натоварване. Съдържанието ѝ в човешкото тяло е около 60%. Главно може да бъде открита в мускулатурата Ви. Натоварените упражнения предизвикват изчерпване на количеството от тази аминокиселина в тялото Ви. Недостигът или липсата ѝ биха могли да застрашат Вашето здраве. Поради тази причина е важно да поддържате нивата на глутамин в норма. Към споменатите вече ползи от тази аминокиселина може да се добави и способността ѝ да действа анти-катаболно на Вашите мускули, както и да подобри азотния баланс на Вашето тяло.

Тауринът от своя страна предоставя редица възможни ползи: подпомага регулацията на осмотичното налягане; подобрява клетъчната активност; детоксифицира тялото и други. Най-важното му действие е способността му да спомага за по-доброто усвояване на другите съставки в CGT-10. Също така подобно на креатина би могъл да увеличи обема на мускулните Ви клетки.

CGT-10 е отличен избор за всеки, който желае ползва комбинирана спортна добавка, която съдържа в себе си основните компоненти за едно правилно възстановяване след интензивна тренировка и за по-добро увеличаване на мускулна маса. Приема се 1 доза преди и след тренировка, а в нетренировъчни дни – 2 дози на части за целодневна употреба. 

Разфасовка: 600 гр / 30 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър